Adviezen haaruitval bij vrouwen

DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Neem dagelijks 1 theelepel GRANNUR in. Dat mag op elk tijdstip van de dag.

Combineer dat met de onderstaande adviezen voor het stimuleren van een gezonde haargroei.

GRANNUR superieure vruchtenconcentraat is rijk aan essentiële voedingsstoffen en heilzame polyfenolen en heeft een zeer positieve invloed op de algehele gezondheid, evenals de conditie van de huid, nagels en het haar.

Het beste effect wordt bereikt na 12 tot 24 weken.

Maak gebruik van een gezond voedingspatroon met voldoende vitaminen, mineralen, proteïnen, sporenelementen en anti- oxidanten.

Zorg voor een optimaal hemoglobine en ferritine – niveau. Dat kunt u bereiken door voldoende vis, vlees, bij voorkeur lever, en groene bladgroenten te eten in combinatie met GRANNUR, en citrusvruchten. Combineer deze ijzerrijke maaltijden niet met melkproducten, thee of koffie.

Masseer uw hoofdhuid dagelijks 10 minuten lang. Vooral de plekken waar er sprake is van haaruitval of dunner haar. Het masseren zorgt voor een betere doorbloeding waardoor belangrijke voedingsstoffen de haarwortels beter bereiken. Ook de afvoer van afvalstoffen wordt hiermee gestimuleerd. Gebruik uw vingertoppen en niet de nagels.

Neem indien nodig een maandkuur Ketoconazol shampoo om de conditie van de hoofdhuid gezonder te maken. Deze medicinale shampoo doodt schimmel en gisten en heeft ook invloed op het DHT- niveau in de hoofdhuid.

Indien er sprake is van ernstige haaruitval: combineer Minoxidil haarlotion 5% met dagelijks 1 theelepeltje  GRANNUR.

Draag het haar zoveel mogelijk los. Het voortdurend dragen van het haar in een strakke staart of knot heeft een negatieve impact op de haarwortels en werkt haaruitval in de hand.

Gebruik geen chemische haarverf, spoelingen en dergelijken. Kies voor zoveel mogelijk natuurlijke haarmiddelen. Vermijdt ook het gebruik van apparatuur die extreme hitte stralen op uw hoofdhuid: onder meer zeer warm föhnen en de warmtedroogkap.

Neem dagelijks 1 Saw Palmetto capsule 320 mg in combinatie met 1 theelepel GRANNUR in. Dit zorgt voor een reductie van DHT in de hoofdhuid en is vooral effectief bij haaruitval die gerelateerd is aan hormonale disbalans.

Zorg dagelijks voor ruim voldoende ontspanning. Het relaxen heeft een gunstig effect op verschillende hormonen alsook de algehele gezondheid. Doe vaker leuke dingen waarvan u weet dat ze een ontspannende werking op u hebben. Vermijdt een hectisch leven en kies voor een positieve mindset.

*De bovenstaande adviezen zijn niet specifiek van toepassing op alopecia areata.