PYCNOGYMAS

PYCNOGYMAS GEZICHTSBEHANDELING

gezichtsbehandeling Constantin

PYCNOGYMAS is een innovatieve gezichtsbehandeling gericht op het verbeteren van een onzuivere huid.

Deze gezichtsbehandeling is ontwikkeld door de vooraanstaande Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke in samenwerking met toonaangevende Duitse homeopaten.

De PYCNOGYMAS behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en wordt in Suriname exclusief aangeboden bij Constantin.

Een complete behandeling houdt in: gezichtsreiniging, toepassing van het hypoallergene PGMS gezichtsmasker, verwijderen van mee-eters, hotsteam behandeling, hot stone therapie, epileren, gezichtsmassage, infraroodbehandeling, scrubbehandeling en een vitaminebehandeling.

PYCNOGYMAS wordt aanbevolen door Jonathan Clarke en andere internationale experts voor het verminderen of wegnemen van onzuiverheden van de gezichtshuid maar is ook zeer ideaal als onderhoudsbehandeling.

Het PGMS gezichtsmasker is gebaseerd op het zeer effectieve Pinus pinaster extract, vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen uit de natuur.

Het gezichtsmasker heeft een anti- oxidatieve, ontstekingsremmende, helende, voedende en verzorgende werking op de huid.

Deze gezichtsbehandeling wordt door vrouwelijke therapeuten uitgevoerd en is in Suriname alleen mogelijk bij Constantin.

Prijs: SRD 350,- per behandeling van ruim een uur.

Klik HIER om ons via Whatsapp te bellen of een bericht te sturen.

Bekijk ook: VAAK GESTELDE VRAGEN over het PGMS gezichtsmasker dat bij deze behandeling wordt toegepast.

Voor het maken van een afspraak voor deze zeer effectieve gezichtsbehandeling bent u ook welkom in de kliniek van Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur -21.00 uur en zaterdag en zondag van 08.00 uur – 16.00 uur.

Telefoon: 08914140 / 454682

E-mail: [email protected]

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES