VACKER

VACKER GEZICHTSBEHANDELING
Model ConstantinVACKER is een gezichtsbehandeling voor het verbeteren van een zeer onzuivere huid die is ontwikkeld door ’s werelds beste verjongingsexpert Jonathan Clarke in samenwerking met Duitse homeopaten.
Deze succesvolle gezichtsbehandeling is geschikt voor vrouwen en mannen en wordt in Suriname alleen bij Constantin uitgevoerd.
Een complete behandeling houdt in: gezichtsreiniging, hypoallergene KIVA 5X geconcentreerd gezichtsmasker, mee-eters verwijderen, hotsteam behandeling, hot stone therapie, infrarood behandeling, epileren, gezichtsmassage, scrubbehandeling en vitaminebehandeling.
VACKER wordt aanbevolen door Jonathan Clarke en andere  internationale topexperts voor onder anderen het reduceren of wegnemen van puistjes en andere onzuiverheden van de gezichtshuid.
De KIVA 5X geconcentreerde gezichtsmaskerformule is geproduceerd op basis van verschillende heilzame vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen uit de natuur en heeft een anti- oxiderende, anti- ontstekende, helende, voedende, verzorgende en beschermende werking op de huid.

Deze gezichtsbehandeling wordt door vrouwelijke therapeuten uitgevoerd en is in Suriname alleen mogelijk bij Constantin.

Prijs:  SRD 300,- per behandeling van ruim een uur.

Klik HIER↗ om ons via Whatsapp te bellen of een bericht te sturen.

Bekijk ook: VAAK GESTELDE VRAGEN OVER HET KIVA 5X GECONCENTREERD GEZICHTSMASKER↗

Voor het maken van een afspraak voor deze zeer effectieve gezichtsbehandeling bent u ook welkom in de kliniek van Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur -21.00 uur en zaterdag en zondag van 08.00 uur – 16.00 uur.

Telefoon: 08914140 / 454682

E-mail: [email protected]

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES