FINHUD

FINHUD GEZICHTSBEHANDELING

FINHUD is volgens internationale experts een zeer effectieve gezichtsbehandeling voor het krijgen van een mooie en gezonde huid. FINHUD is geschikt voor vrouwen en mannen.

Een complete behandeling houdt in: gezichtsreiniging, hypoallergene KIVA-gezichtsmasker, mee-eters verwijderen, hotsteam behandeling, epileren, gezichtsmassage, scrubbehandeling, hot stone therapie, Infraroodbehandeling en vitaminebehandeling.

FINHUD is ideaal als reguliere onderhoudsbehandeling, maar kan ook effectief worden ingezet voor het verminderen of wegnemen van huidvlekken, mee- eters, acne, rimpels en andere onzuiverheden.

De behandeling wordt uitgevoerd met de hypoallergene KIVA↗ gezichtsmaskerformule.

Het KIVA gezichtsmasker is samen met Duitse homeopaten ontwikkeld door de Europese topexpert op het vlak van verjonging en gezondheid Jonathan Clarke

Deze probate gezichtsmaskerformule op basis van verschillende heilzame vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen uit de natuur heeft een voedende, verzorgende en beschermende werking op de huid.

finhud

Deze gezichtsbehandeling wordt door vrouwelijke therapeuten uitgevoerd en is in Suriname alleen mogelijk bij Constantin.

Prijs:  SRD 175,- per behandeling van ruim een uur.

Bel, mail, Whatsapp of kom naar de kliniek voor een afspraak!
Telefoon: 8914140 / 454682 

Klik HIER↗ om ons via Whatsapp te bellen of een bericht te sturen.

E-mail: [email protected]

Voor het maken van een afspraak voor deze zeer effectieve gezichtsbehandeling bent u ook welkom in de kliniek van Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur -21.00 uur en zaterdag en zondag van 08.00 uur – 16.00 uur.

Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

Bekijk ook: VAAK GESTELDE VRAGEN OVER FINHUD

Bekijk ook: VAAK GESTELDE VRAGEN OVER HET KIVA GEZICHTSMASKER↗

Bekijk ook: Dat de Finhud gezichtsbehandeling je huid mooier maakt, komt door speciaal gezichtsmaskerformule