Vragen en antwoorden over KIVA gezichtsmasker

 

gezichtsmasker
WAT IS HET KIVA GEZICHTSMASKER DAT WORDT GEBRUIKT BIJ DE FINHUD BEHANDELING ?

Het KIVA gezichtsmasker dat wordt gebruikt bij de FINHUD gezichtsbehandeling zit boordevol voedende en huidherstellende vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen.

Deze unieke combinatieformule is ontwikkeld door Duitse topexperts in samenwerking met één van ’s werelds beste verjongingsexperts Jonathan Clarke.

WAT IS DE WERKING VAN HET KIVA GEZICHTSMASKER ?

Het KIVA gezichtsmasker dat wordt toegepast bij de FINHUD gezichtsbehandeling voedt, herstelt en vitaliseert de huid. Topexperts raden het hypoallergene gezichtsmasker dikwijls aan voor het reduceren van een onzuivere huid.

WAT ZIT ER IN HET  KIVA GEZICHTSMASKER?

KIVA bevat een speciaal samengestelde combinatie beschermende en voedende vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen, onder anderen vitamine C, E, K en het mineraal magnesium.

WAT IS DE WERKING VAN DE VRUCHTENPOLYFENOLEN IN KIVA?

Talrijke wetenschappelijke onderzoekingen hebben aangetoond dat polyfenolen onze huidcellen beschermen tegen oxidatieve schade en onder meer het huidverouderingsproces vertragen.

De polyfenolen in het KIVA gezichtsmasker bezitten bovendien ontstekingsremmende, anti- oxiderende en huidherstellende eigenschappen die kunnen worden benut voor de preventie en behandeling van verschillende huidaandoeningen.

WAT IS DE WERKING VAN DE PROBIOTICA IN KIVA?

De unieke combinatie probiotica in KIVA zorgt voor de juiste pH-waarde van de huid en doodt organismen die huidklachten kunnen uitlokken zoals schimmels, bacteriën en gisten.

De pH van de huid speelt een belangrijke rol bij de huidconditie en vormt een beschermende barrière.

IS HET KIVA GEZICHTSMASKER GESCHIKT VOOR ELK HUIDTYPE?

Ja, het wordt ook door huidexperts geadviseerd aan personen met een gevoelige, droge, normale en vette huid. Dit gezichtsmasker wordt steeds vaker aanbevolen voor het voeden, beschermen, herstellen en vitaliseren van de huid.

ZORGT KIVA VOOR EEN MOOIERE EN GLADDERE HUID?

Ja, de speciale combinatie probiotica, vitaminen, mineralen en vruchtenpolyfenolen dragen bij aan het krijgen van een mooiere en gezondere huid.

IS KIVA HYPOALLERGEEN ?

Ja, KIVA is een hypoallergeen gezichtsmasker.