Vaak gestelde vragen over FINHUD

IS DE FINHUD GEZICHTSBEHANDELING GESCHIKT VOOR VROUWEN EN MANNEN?

Ja, de FINHUD gezichtsbehandeling is geschikt voor vrouwen en mannen.

WAAROM IS DE FINHUD GEZICHTSBEHANDELING ZO UNIEK EN EFFECTIEF?

Bij de FINHUD behandeling wordt er gebruik gemaakt van het KIVA↗ hypoallergeen gezichtsmasker. Deze is boordevol voedende en huidherstellende vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen.

Deze unieke combinatieformule is ontwikkeld door Duitse topexperts in samenwerking met één van ’s werelds beste verjongingsexperts Jonathan Clarke.

WAT IS HET EFFECT VAN DE FINHUD BEHANDELING OP DE HUID?

De FINHUD gezichtsbehandeling voedt, herstelt en vitaliseert de huid. Topexperts raden FINHUD dikwijls aan voor het krijgen van een frisse, gezonde en zuivere huid.

FINHUD is volgens internationale experts de meest effectieve gezichtsbehandeling voor het krijgen van een mooie en gezonde huid.

HOE LANG DUURT DE FINHUD GEZICHTSBEHANDELING?

De behandeling duurt ruim 55 minuten.

DOOR WIE WORDT DE FINHUD GEZICHTSBEHANDELING UITGEVOERD?

Door vrouwelijke therapeuten die allen een interne opleiding hebben gevolgd die wordt verzorgd door een Europees gediplomeerde expert met meer dan 16 jaar ervaring.

Voorts wordt de uitvoering van de FINHUD behandeling regelmatig getoetst door één van ’s werelds beste verjongingsexperts, de Europeaan Jonathan Clarke.

WAT HOUDT DE FINHUD GEZICHTSBEHANDELING IN?

Een complete behandeling houdt in: gezichtsreiniging, hypoallergene KIVA-gezichtsmasker, mee-eters verwijderen, hotsteam behandeling, epileren, gezichtsmassage, scrubbehandeling, Hot Stone therapie, Infraroodbehandeling en vitaminebehandeling.

WELKE ZIJN DE VOORDELEN VAN DE HOT STONE- THERAPIE VOOR DE HUID?

De Hot Stone- behandeling die wordt toegepast bij FINHUD heeft verschillende voordelen voor de huid.

De warmte van de stenen helpt de poriën te openen, waardoor het gemakkelijker wordt voor huidvoedingsstoffen om te worden geabsorbeerd.

Bovendien wordt de bloedcirculatie verbetert, wat helpt om voedingsstoffen naar huidcellen te transporteren en afvalstoffen weg te voeren, wat resulteert in een gezondere en stralendere huid.

De massage-elementen van de behandeling helpen ook bij het verminderen van spanning in het gezicht, wat kan leiden tot een stevigere, strakkere huid.

Bovendien kan de ontspannende aard van de behandeling stress verminderen, wat kan bijdragen aan een algemeen verbeterd huidbeeld.

WELKE ZIJN DE VOORDELEN VAN INFRAROOD BEHANDELINGEN VOOR DE HUID?

De speciale infraroodbehandeling die wordt toegepast bij FINHUD biedt meerdere voordelen voor de huid.

Het stimuleert de productie van collageen en elastine, wat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en maakt de huid strakker en jeugdiger.

Infrarood licht helpt daarenboven de bloedcirculatie verbeteren, waardoor voedingsstoffen effectiever naar de huidcellen worden getransporteerd.

Dit kan helpen bij het herstel en de vernieuwing van beschadigde huid.

Bovendien kan infraroodtherapie helpen bij de behandeling van huidproblemen zoals acne, psoriasis en eczeem.

Het kan ook bijdragen aan het ontgiften van de huid, wat helpt bij het verwijderen van opgebouwde toxines.

gezichtsmaskerWELK GEZICHTSMASKER WORDT GEBRUIKT BIJ DE FINHUD BEHANDELING?

De behandeling wordt uitgevoerd met de hypoallergene KIVA↗ gezichtsmaskerformule.

Het KIVA gezichtsmasker is samen met Duitse homeopaten  ontwikkeld door de Europese topexpert Jonathan Clarke.

Deze probate gezichtsmaskerformule op basis van verschillende heilzame vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen uit de natuur heeft een voedende, verzorgende en beschermende werking op de huid.

KIVA bevat een speciaal samengestelde combinatie beschermende en voedende vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen, onder anderen vitamine C, E, K en het mineraal magnesium.

WAT IS DE WERKING VAN DE VRUCHTENPOLYFENOLEN IN KIVA?

Talrijke wetenschappelijke onderzoekingen hebben aangetoond dat polyfenolen onze huidcellen beschermen tegen oxidatieve schade en onder meer het huidverouderingsproces vertragen.

De polyfenolen in het KIVA gezichtsmasker bezitten bovendien ontstekingsremmende, anti- oxiderende en huidherstellende eigenschappen die kunnen worden benut voor de preventie en behandeling van verschillende huidaandoeningen.

WAT IS DE WERKING VAN DE PROBIOTICA IN KIVA?

De unieke combinatie probiotica in KIVA zorgt voor de juiste pH-waarde van de huid en doodt organismen die huidklachten kunnen uitlokken zoals schimmels, bacteriën en gisten.

De pH van de huid speelt een belangrijke rol bij de huidconditie en vormt een beschermende barrière.

IS HET KIVA GEZICHTSMASKER GESCHIKT VOOR ELK HUIDTYPE?

Ja, het wordt ook door huidexperts geadviseerd aan personen met een gevoelige, droge, normale en vette huid. Dit gezichtsmasker wordt steeds vaker aanbevolen voor het voeden, beschermen, herstellen en vitaliseren van de huid.

ZORGT KIVA VOOR EEN MOOIERE EN GLADDERE HUID?

Ja, de speciale combinatie probiotica, vitaminen, mineralen en vruchtenpolyfenolen dragen bij aan het krijgen van een mooiere en gezondere huid.

IS KIVA HYPOALLERGEEN ?

Ja, KIVA is een hypoallergeen gezichtsmasker.

WELKE ZIJN DE VOORDELEN VAN DE SCRUBBEHANDELING VOOR DE HUID?

De speciaal ontwikkelde scrubbehandeling, of exfoliatie, bij FINHUD zorgt voor het verwijderen dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, waardoor deze frisser en helderder oogt.

Dit proces stimuleert ook de vernieuwing van huidcellen, wat kan bijdragen aan een jeugdiger uitziende huid.

Door het verwijderen van opgebouwd vuil en olie kan deze unieke scrubbehandeling helpen bij het voorkomen van acne en mee-eters.

Het maakt ook de weg vrij voor huidverzorgingsproducten om dieper te penetreren, waardoor hun effectiviteit wordt verhoogd.

De speciale massageachtige actie van het scrubben tijdens de FINHUD behandeling verbetert bovendien de bloedsomloop, wat de gezondheid en het uiterlijk van de huid ten goede komt.

HOE VAAK MAG IK DE FINHUD GEZICHTSBEHANDELING ONDERGAAN?

Experts adviseren elke maand, echter mag het ook vaker.