KIVA GEZICHTSMASKER 5X GECONCENTREERD

Model Constantin 2
WAT IS HET KIVA 5X GECONCENTREERD GEZICHTSMASKER DAT WORDT GEBRUIKT BIJ DE VACKER BEHANDELING ?

Het KIVA 5X geconcentreerd gezichtsmasker dat wordt gebruikt bij de VACKER gezichtsbehandeling zit boordevol voedende en huidherstellende vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen.

Deze unieke gezichtsmaskerformule is ontwikkeld door Duitse topexperts in samenwerking met ’s werelds beste verjongingsexpert Jonathan Clarke en bevat 5X meer polyfenolen.

WAT IS DE WERKING VAN HET KIVA 5X GECONCENTREERD GEZICHTSMASKER ?

Het KIVA 5X geconcentreerd gezichtsmasker dat wordt toegepast bij de VACKER gezichtsbehandeling voedt, herstelt en vitaliseert de huid. Topexperts raden het hypoallergene gezichtsmasker dikwijls aan voor het reduceren van een onzuivere huid.

WAT ZIT ER IN HET  KIVA 5X GECONCENTREERD GEZICHTSMASKER?

KIVA 5X geconcentreerd bevat een speciaal samengestelde combinatie beschermende en voedende vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen, onder anderen vitamine C, E, K en het mineraal magnesium. Het bevat 5X meer polyfenolen dan het KIVA gezichtsmasker.

WAT IS DE WERKING VAN DE VRUCHTENPOLYFENOLEN IN KIVA 5X GECONCENTREERD ?

Talrijke wetenschappelijke onderzoekingen hebben aangetoond dat polyfenolen onze huidcellen beschermen tegen oxidatieve schade en onder meer het huidverouderingsproces vertragen.

De polyfenolen in het KIVA gezichtsmasker 5X geconcentreerd bezitten bovendien ontstekingsremmende, anti- oxiderende en huidherstellende eigenschappen die kunnen worden benut voor de preventie en behandeling van verschillende huidaandoeningen.

WAT IS DE WERKING VAN DE PROBIOTICA IN KIVA 5X GECONCENTREERD ?

De unieke combinatie probiotica in KIVA 5X geconcentreerd zorgt voor de juiste pH-waarde van de huid en doodt organismen die huidklachten kunnen uitlokken zoals schimmels, bacteriën en gisten.

De pH van de huid speelt een belangrijke rol bij de huidconditie en vormt een beschermende barrière.

IS HET KIVA 5X GECONCENTREERD GEZICHTSMASKER GESCHIKT VOOR ELK HUIDTYPE?

Ja, het wordt ook door huidexperts geadviseerd aan personen met een gevoelige, droge, normale en vette huid. Dit gezichtsmasker wordt steeds vaker aanbevolen voor het voeden, beschermen, herstellen en vitaliseren van de huid.

ZORGT KIVA 5X GECONCENTREERD VOOR EEN MOOIERE EN GLADDERE HUID?

Ja, de speciale combinatie probiotica, vitaminen, mineralen en vruchtenpolyfenolen dragen bij aan het krijgen van een mooiere en gezondere huid.

IS KIVA 5X GECONCENTREERD HYPOALLERGEEN ?