VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER PGMS GEZICHTSMASKER

WAT IS HET PGMS GEZICHTSMASKER DAT WORDT GEBRUIKT BIJ DE PYCNOGYMAS BEHANDELING?

Het PGMS gezichtsmasker dat wordt gebruikt bij de Pycnogymas gezichtsbehandeling zit boordevol voedende en huidherstellende kruiden, vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen.

Deze unieke gezichtsmaskerformule is ontwikkeld door Duitse topexperts in samenwerking met ’s werelds beste verjongingsexpert Jonathan Clarke.

Het unieke gezichtsmasker dat wordt toegepast bij de Pycnogymas behandeling bij Constantin is rijk aan een bijzonder extract dat wordt gewonnen uit de schors van de Franse maritieme pijnboom, ook wel bekend als de Pinus pinaster.

Het PGMS gezichtsmasker biedt diverse voordelen voor de huid. Het bevat antioxidanten die vrije radicalen neutraliseren en oxidatieve stress verminderen, waardoor huidveroudering wordt tegengegaan.

Door de productie van collageen en elastine te stimuleren, helpt het  rimpels en fijne lijntjes te verminderen, wat bijdraagt aan een jonger en gladder uiterlijk.

Het beschermt de huid ook tegen UV- schade, wat de kans op vroegtijdige veroudering verkleint.

Bovendien ondersteunt het gezichtsmasker dat wordt toegepast bij de behandeling een gezonde bloedcirculatie, wat helpt bij het voeden van de huidcellen en het verwijderen van afvalstoffen.

Door de aanmaak van melanine te reguleren, kan PGMS ook hyperpigmentatie en donkere vlekken verminderen, waardoor een egalere huidtint ontstaat.

WAT IS DE WERKING VAN HET PGMS GEZICHTSMASKER?

Het PGMS- gezichtsmasker dat wordt gebruikt bij de de gezichtsbehandeling van Constantin voedt, herstelt en vitaliseert de huid, waardoor deze haar natuurlijke glans en jeugdigheid terugkrijgt of behoudt.

Dit krachtige masker bevat een unieke mix van kruiden, vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen die samenwerken om de huid diep te verzorgen en onzuiverheden te bestrijden.

Topexperts bevelen het hypoallergene masker aan voor personen met alle huidtypen, ook een gevoelige huid, omdat het effectief kan helpen bij het verminderen van onzuiverheden.

Het PGMS masker ondersteunt ook de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid, waardoor het een langdurige gezondheid en vitaliteit krijgt.

Met zijn voedende, beschermende en revitaliserende eigenschappen is dit gezichtsmasker een belangrijk onderdeel van de Pycnogymas behandeling, dat zorgt voor een stralende, gezonde en jeugdige huid.

WAT ZIT ER IN HET PGMS GEZICHTSMASKER?

PGMS bevat een speciaal samengestelde combinatie Pinus pinaster, vruchtenpolyfenolen, probiotica, vitaminen en mineralen, onder anderen vitamine C, E, K en het mineraal magnesium.

WAT IS DE WERKING VAN DE VRUCHTENPOLYFENOLEN IN PGMS?

Talrijke wetenschappelijke onderzoekingen hebben aangetoond dat polyfenolen onze huidcellen beschermen tegen oxidatieve schade en onder meer het huidverouderingsproces vertragen.

De polyfenolen in het PGMS gezichtsmasker bezitten bovendien ontstekingsremmende, anti- oxiderende en huidherstellende eigenschappen die kunnen worden benut voor de preventie en behandeling van verschillende huidaandoeningen.

WAT IS DE WERKING VAN DE PROBIOTICA IN PGMS?

De unieke combinatie probiotica in PGMS zorgt voor de juiste pH-waarde van de huid en doodt organismen die huidklachten kunnen uitlokken zoals schimmels, bacteriën en gisten.

De pH van de huid speelt een belangrijke rol bij de huidconditie en vormt een beschermende barrière.

IS HET PGMS GEZICHTSMASKER GESCHIKT VOOR ELK HUIDTYPE?

Ja, het wordt ook door huidexperts geadviseerd aan personen met een gevoelige, droge, normale en vette huid. Dit gezichtsmasker wordt steeds vaker aanbevolen voor het voeden, beschermen, herstellen en vitaliseren van de huid.

ZORGT PGMS VOOR EEN MOOIERE EN GLADDERE HUID?

Ja, de speciale combinatie van Pinus pinaster, probiotica, vitaminen, mineralen en vruchtenpolyfenolen dragen bij aan het krijgen van een mooiere en gezondere huid.

IS PGMS HYPOALLERGEEN?

Ja, PGMS is een hypoallergeen gezichtsmasker.