Hering betaalt gedeeltelijk kosten voor doodziek meisje

Times of Suriname
24/07/2007

Moeder doodziek kind opgelucht
Hi-Jet dekt ticketkosten
Paramaribo – Dat er nog sociaal bewogen mensen rondlopen,bleek gisteren wederom met de gift van Hi-Jet aan J. Van Ommeren,moeder van de doodzieke Surjeat, die in Nederland vertoeft voor een nier- en levertransplantatie.

 

Hi-Jet betaalt een ticket van 6 maanden voor Van Ommeren en dekt eveneens de ticketkosten van haar 11 maanden oude baby die ook meer eist. De ticketkosten bedragen ongeveer US$ 1.200. De Constantin directeur, Geor Hering,neemt de additionele kosten die in Nederland gemaakt worden, waaronder accommodatie en voeding,op zich. De familie van Bhaggoe’s Car Center heeft 300 euro toegezegd. Al heel vroeg gisterochtend maakte de secretaresse van Hi-Jet helicopters services,Jacinta Oesmanadi,contact met de krant om het nieuws door te geven.

 

“Ik was zo onder de indruk van het verhaal van die mevrouw dat ik besloot de directeur (Jerrel Van Ambricqs…..red.) hiervan in kennis te stellen. Ik was ervan overtuigd dat hij haar te hulp zou schieten,temeer daar het om een ziek kind gaat. Hij is echt gesteld op kinderen.”Van Ommeren kan nu voor langere tijd bij haar dochter blijven in Nederland. Hering zegt erg blij te zijn dat Hi-Jet helicopters wederom heeft aangetoond dat zij een zeer belangrijke plaats inneemt in onze maatschappij en altijd klaar staat om waar nodig te hulp te schieten.

 

“Het is publiek geheim dat Van Ambricqs een zeer sociaal bewogen persoon is die zijn medemens in nood helpt.” In onze editie van gisteren werd gewag gemaakt van de situatie van Van Ommeren. Vanwege het verstrijken van haar verblijfsperiode was zij een maand geleden genoodzaakt haar ziek kind in Nederland achter te laten en terug te keren naar Suriname. Geld voor een andere ticket had zij niet, dus moest haar dochter alleen achterblijven in Nederland.Surjeat is onder behandeling van Nederlandse artsen en wacht op een geschikte donor voor een nier- en levertransplantatie.