Hering verrast 50 moeders

Hering verrast 50 moeders

De Constantin Foundation, Social Department, onder leiding van Geor Hering, gaat in het kader van Moederdag 50 sociaal zwakkere moeders blij maken met goed gevulde geschenkpakketten. De organisatie heeft dit jaar ervoor gekozen om de meeste moeders die in aanmerking komen, en overigens woonachtig zijn in de verschillende districten, vandaag en morgen thuis te bezoeken om de giften aan te bieden.

Het sociale project wordt uitgevoerd in samenwerking met een bevriende Amerikaanse charitatieve organisatie alsook grootondernemer tevens supermarktgigant Best Mart -eigenaar Tja Foe Lee.

Het ligt in de bedoeling om de moeders die de hulp het meest dringend nodig hebben, behalve met voedingswaren, ook tegemoet te komen met huishoudelijke apparatuur zoals ricecookers, blenders, watercookers, microwaves, naaimachines, ventilatoren en stofzuigers.

Opvallend deze keer is dat er ook 5 nieuwe laptops en 5 Tablets in de rijkelijk gevulde pakketten zijn opgenomen. De initiators willen met deze donatie ook een extra stimulans geven aan het gebruik van de informatietechnologie.

Hering zegt aan GFC Nieuws dat er voor de komende maanden meer van dergelijke projecten op stapel liggen. De sociale afdeling van zijn organisatie wil vooral te hulp schieten als personen buiten hun schuld om in een vrij uitzichtloze situatie zijn terechtgekomen.