HUIDVLEKKEN BEHANDELING

HUIDVLEKKEN BEHANDELING

De anti- huidvlekken behandeling uit Duitsland die alleen bij Constantin wordt uitgevoerd is volgens klinisch onderzoek ’s werelds meest effectieve methode om op natuurlijke wijze de huidconditie van vrouwen en mannen te verbeteren. Deze behandeling voor het gezicht en ook andere lichaamsdelen is uiterst doeltreffend bij het reduceren van diverse ontsierende huidvlekken, pigmentvlekken, sproeten, donkere oksels, littekens/huidbeschadigingen, striae, acne/puisten, rimpels, donkere kringen onder de ogen, oogwallen en een onzuivere huid. Er wordt bij deze pijnloze behandeling gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige hypo- allergene Duitse – en Zwitserse kwaliteitsproducten van Dr. Constantin. Dr. Constantin is één van de grondleggers van de Duitse homeopathie en de grondlegger van de Amerikaanse homeopathie. Onze superieure synergetische natuurformules zijn op basis van mineralen, sporenelementen, heilzame anti-oxidanten en specifieke huidzuiverende micronutriënten uit de natuur ontwikkeld. Deze zeer effectieve behandeling duurt ruim een uur. Voorts wordt er KOSTELOOS een huidanalyse uitgevoerd door onze zeer ervaren Europees gediplomeerde huidexperts. Voor de GRATIS huidanalyse kunt u ZONDER AFSPRAAK een bezoek aan ons brengen. Wij adviseren u om eerst de huidanalyse te laten uitvoeren zodat er een veel beter effect wordt bereikt met de behandeling. U bent voor de GRATIS huidanalyse welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. De huidbehandelingen geschieden wel op basis van een afspraak. Afspraken worden telefonisch of persoonlijk gemaakt. HOEVEEL BEHANDELINGEN HEEFT U NODIG Het effect van deze behandeling is per persoon verschillend en erg afhankelijk van de status van uw huidconditie.

De expert kan pas na een grondige huidanalyse hierover prognosticeren en u vervolgens verdere uitleg geven. Wij adviseren u om eerst gebruik te maken van de GRATIS huidanalyse. Deze behandeling wordt door vrouwelijke therapeuten uitgevoerd en is in Suriname alleen bij Constantin mogelijk. Prijs: SRD 125,- per behandeling van ruim een uur.

Bel, mail, Whatsapp of kom naar de kliniek voor een afspraak! Telefoon: 8914140 / 454682  Klik HIER om ons via Whatsapp te bellen of een bericht te sturen. Klik HIER om ons via Facebook te contacten. E-mail: [email protected] Voor het in proces brengen van deze zeer effectieve behandeling bent u ook ZONDER AFSPRAAK welkom van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur -15.00 uur aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES