TOMBA® synergetische combinatie nutriënten

TOMBA® is rijk aan een speciaal samengestelde combinatie polyfenolen, citrulline, taurine, zingibain, shogaol, magnesium, rozenwortel en carnitine met een synergetische werking.

De gezonde stoffen in TOMBA® zijn zodanig en in verhouding samengesteld dat zij elkaars werking versterken: een synergetische natuurformule.

Polyfenolen: Polyfenolen hebben een anti- oxiderende werking, dus zeer gunstige invloed op het menselijk lichaam. Ook op de bloedvaten hebben deze krachtige anti- oxidanten een beschermende uitwerking. De speciaal samengestelde polyfenolen in TOMBA® worden ingezet bij tal van klachten, onder meer een verminderde doorbloeding.

Citrulline: Stimuleert in combinatie met de andere stoffen in TOMBA® onder meer de aanmaak van Nitric Oxide (NO).

NO zorgt voor een significant betere bloeddoorstroming naar de spieren evenals de vrouwelijke en mannelijke geslachtsdelen.

NO geeft een fysiologisch signaal dat essentieel is voor het krijgen van een krachtige erectie van de penis. Bovendien zorgt een hoger NO- niveau door het gebruik van TOMBA® voor sterkere gevoelens en orgasmes bij vrouwen en mannen.

NO, dat door het gebruik van TOMBA® door het lichaam wordt aangemaakt, is volgens Nobelprijswinnaars voor de geneeskunde één van de gezondste moleculen voor het lichaam.

Volgens de vermaarde Europese topexpert op het gebied van gezondheid en verjonging Jonathan Clarke verbetert NO ook de prestaties en het uithoudingsvermogen.

Het heeft bovendien een gunstige invloed op de glucosestofwisseling en bloeddruk, zorgt voor een veel betere doorbloeding, sneller herstel bij ziekten, blessures en versterkt het immuunsysteem.

Taurine: Taurine heeft tal van voordelen voor het lichaam waaronder de natuurlijke stimulatie van de aanmaak van testosteron. Voorts heeft dit aminozuur in combinatie met magnesium en citrulline een zeer positieve invloed op de conditie van de bloedvaten en verbetert het de doorbloeding in de spieren, penis en vagina.

Magnesium: Magnesium is een belangrijk mineraal en heeft invloed op meer dan dan 320 lichaamsprocessen. Magnesium heeft een positief effect op de testosteronspiegel en reduceert het stresshormoon cortisol.

Voorts heeft dit essentieel mineraal in combinatie met rozenwortel een gunstige werking op de pre- REM- slaap en de REM- slaap. Het overgrote deel van het hormoon testosteron wordt in deze slaapfasen aangemaakt.

Testosteron is ook een zeer belangrijke factor bij de seksdrift van zowel vrouwen en mannen.

Rozenwortel: Rozenwortel, een krachtig adaptogeen, is een plant met talrijke gunstige werkingen op de gezondheid van het lichaam en wordt ook toegepast als afrodisiacum. Het verhoogt het libido, verbetert het seksueel prestatievermogen en heeft een stressreducerend effect.

Carnitine: Dit gezonde aminozuur zorgt voor het op natuurlijke wijze verhogen van het aantal testosteronreceptoren en daarmee ook het vrije testosteron. Carnitine heeft in combinatie met de andere werkzame stoffen in TOMBA® een gunstig effect op de seksdrift bij mannen en vrouwen alsook erecties en orgasmes.

Zingibain / Shogaol : Deze zeer gezonde kruidenmoleculen in  TOMBA® hebben een positieve invloed op tal van gezondheidsparameters. Onder meer verlagen ze laaggradige ontstekingen, zorgen voor gezonde bloedvaten, een betere bloeddoorstroming en versterken de weerstand.