Tumor patiënte gezond en wel terug in Suriname

Tumor patiënte gezond en wel terug in Suriname

 PARAMARIBO – De 24-jarige Suzanne Bhagwandas die een hersentumor had, is succesvol in Colombia geopereerd en deze week gezond en wel teruggekeerd in Suriname. Haar moeder Sharda Moesai zegt op blijde toon aan GFC Nieuws dat het herstel van haar ziek kind mede te danken is aan de totale Surinaamse gemeenschap en in het bijzonder Geor Hering, directeur van Constantin en de journalist Widjai Ganesh.

Veel personen hebben gereageerd op het bericht dat op GFC verscheen en vervolgens in Dagblad Suriname over de doodzieke Suzanne die het allemaal niet meer zag zitten. Dit vanwege het gezwel in haar hoofd.

In Suriname kon zij ondanks de enorme inzet van onze medische specialisten niet geholpen worden en haar enige overlevingskans was een operatie in Colombia. “Hering en Ganesh hebben alle moeite gedaan en alle ondersteuning gegeven die nodig was. De hele familie is deze heren erg dankbaar. Wij zullen hen nooit vergeten”, oppert moeder Sharda tevreden.

“Ik dank ook de Surinaamse gemeenschap, het ministerie van Sociale Zaken en uiteraard het Surinaamse Staatziekenfonds (SZF). Zij hebben laten zien dat ze goed werk verrichten. Bovendien zijn er nog een aantal particulieren die ik ook persoonlijk dank zal zeggen. Mijn kind kan weer een normaal leven hebben en haar kinderen zien opgroeien. Ik hoop dat het allemaal goed blijft gaan. Suriname hartelijk bedankt!”