VAAK GESTELDE VRAGEN OVER TOMBA

DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Kan ik TOMBA zo lang als ik wens gebruiken?

Ja, u kunt TOMBA zo lang als u dat wenst conform de aangegeven dosering gebruiken. Er zijn geen bijwerkingen of interacties gemeld.

Geeft TOMBA bijwerkingen of zijn er interacties bekend?

Nee! Er zijn conform de aangegeven dosering geen bijwerkingen of interacties bekend. TOMBA kunt u zonder bezwaar langdurig conform de aangegeven dosering gebruiken.

Heeft het gebruik van TOMBA behalve het positief effect op erecties en het libido ook andere voordelen?

TOMBA zorgt voor een betere lichamelijke doorbloeding en een significante verbetering van de natuurlijke hormoonbalans. Dit heeft een merkbaar gunstig effect op belangrijke gezondheidsparameters evenals het lichamelijk- en geestelijk welzijn.

TOMBA is rijk aan zeer gezonde polyfenolen, natuurlijke essentiële vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren en heilzame kruiden die een gunstige werking hebben op het lichaam.

Ik voel mij nu veel energieker door het gebruik van TOMBA. Hoe komt dat?

TOMBA is rijk aan zeer gezonde polyfenolen, natuurlijke essentiële vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren en heilzame kruiden die een gunstige werking hebben op het lichaam. Deze hebben ook een positieve invloed op uw energieniveau.

Mogen vrouwen ook TOMBA gebruiken?

Ja! Vrouwen mogen TOMBA ook zonder bezwaar en langdurig gebruiken conform de aangegeven dosering voor het verhogen van hun seksdrift. TOMBA zorgt voor een hoger libido bij vrouwen en mannen.

Ik ben diabetespatiënt. Mag ik ook TOMBA gebruiken?

Ja, TOMBA geeft geen bijwerkingen, is erg gezond, bevat conform de aangegeven dosering weinig koolhydraten en is dus ook geschikt voor personen met diabetes mellitus. TOMBA is geschikt voor een ieder!

Na hoeveel tijd merk ik resultaat met TOMBA ?

Het beste effect komt geleidelijk gedurende 12 tot 20 weken bij dagelijks continu gebruik van TOMBA in  combinatie met de ADVIEZEN↗ van de Constantin experts tot stand. In sommige gevallen in een eerder stadium. Echter kunnen de resultaten door diverse factoren sterk wisselen.

Hoe vaak moet ik TOMBA innemen?

De dosering is 1 theelepel per dag. Inname kan op elke moment van de dag. U mag zelf bepalen welk tijdstip uw voorkeur krijgt.

Hoe lang kan ik 1 flacon TOMBA gebruiken?

1 flacon van 60 mL is voor een gebruiksduur van 1 maand indien u een kleine theelepel van 2 mL gebruikt.

Mijn bloeddruk is te hoog. Mag ik ook TOMBA gebruiken?

Ja, TOMBA geeft geen bijwerkingen, is juist erg gezond en ook geschikt voor personen met een verhoogde bloeddruk. TOMBA is geschikt voor een ieder!

Heeft TOMBA een aangename smaak?

Ja, TOMBA heeft volgens veel gebruikers een erg aangename smaak.

Is TOMBA geschikt voor veganisten?

Ja, TOMBA bevat geen dierlijke bestanddelen en is ideaal voor veganisten.

Mag ik mijn dagdosis verdubbelen om zo betere resultaten te behalen?

Ja, indien u dat wenst kunt u zonder bezwaar 2 kleine theelepels TOMBA per dag innemen. Inname kan op elk moment van de dag. U mag zelf bepalen welk tijdstip uw voorkeur krijgt.

Ik gebruik medicijnen. Mag ik ook TOMBA gebruiken?

Ja, u mag TOMBA zonder bezwaar gebruiken. TOMBA is erg gezond, geeft geen bijwerkingen en er zijn geen interacties met geneesmiddelen bekend. TOMBA is geschikt voor een ieder!

Zorgt TOMBA op natuurlijke wijze voor een hoger testosteronniveau?

Ja, het dagelijks gebruik van 1 theelepel TOMBA in combinatie met de speciale Constantin adviezen zorgt voor een hoger testosteronniveau.

De belangrijkste specialist op het gebied van de voordelen van testosteron is professor Abraham Morgentaler van Harvard University.

Hij doet al langer dan 40 jaar onderzoek naar de werking van testosteron. Volgens meerdere gerandomiseerde wetenschappelijke onderzoeken zorgt het op natuurlijke wijze verhogen van het testosteronniveau voor een hogere levenskwaliteit, krachtigere erecties, meer libido en een betere gezondheid.

Kan ik TOMBA ook gebruiken om mijn vruchtbaarheid te vergroten?

Ja! TOMBA bevat een speciale combinatie gezonde polyfenolen, evenals diverse belangrijke mineralen, sporenelementen, aminozuren en vitaminen. Deze synergetische combinatie heeft een positieve invloed op de vruchtbaarheid.

Heeft u nog meer vragen? Bel dan naar Constantin op het nummer (0)8914140.

Klik ook op deze link voor relevante> ADVIEZEN↗