Vragen & Antwoorden Afslanken


DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Door wie worden de afslankadvieslijsten om snel, makkelijk en gezond af te slanken samengesteld?

Door de Europese afslankspecialisten van Constantin met meer dan 25 jaar ervaring.

Kan ik ook persoonlijk naar de kliniek van Constantin gaan voor persoonlijke en GRATIS begeleiding van ervaren afslankspecialisten?

Ja! U mag indien u dat wenst, ook GRATIS gebruik maken van de persoonlijke afslankbegeleiding van onze Europees gediplomeerde afslankspecialisten in onze kliniek. Hiermee behaalt u veel snellere en betere resultaten.

U bent zonder afspraak welkom bij de afslankspecialisten van Constantin op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor alle adresdetails> ADRES

Mag ik de natuurlijke afslankboosters van Constantin combineren?

Ja, u mag Dynamic Fat Burner, Grannur®, Leptoz® Gemberslank en Fatoff combineren. Hiermee behaalt u veel betere/snellere resultaten omdat er dan een positief synergetische werking ontstaat.

Ik merk dat ik mij nu veel gezonder voel! Hoe komt dat?

De afslankboosters van Constantin zijn boordevol speciale combinaties zeer gezonde polyfenolen. Wetenschappelijk gerandomiseerd onderzoek heeft aangetoond dat deze een reinigende werking hebben, een gezonde spijsvertering ondersteunen, gewrichten soepel houden en laaggradige ontstekingen reduceren.
De polyfenolen in de afslankboosters geven bovendien ondersteuning aan het immuunsysteem, verhogen het het nitric oxide- niveau en zijn zeer effectief bij overgewicht, allergieën, huidklachten en tal van andere klachten.

Ik merk dat ik minder honger krijg en ook mijn trek in zoet is verminderd. Komt dat door de afslankboosters?

Ja, de natuurlijke afslankboosters hebben ook een hongerremmende werking en verminderen de trek in zoet omdat deze een gunstige werking hebben op de koolhydraatstofwisseling.

Waarom mag ik volop verschillende soorten groenten eten?

De groentesoorten op uw afslankadvieslijst zijn erg gezond, bevatten weinig koolhydraten en zijn rijk aan vezels, vitaminen, mineralen, sporenelementen en anti- oxidanten.

Waarom mag ik niet buiten de aangegeven tijden eten maar wel ruim voldoende binnen de tijden?

Omdat dit een veel beter effect heeft op het afslankproces, de hormoonbalans en gezondheid.

Wat moet ik doen als ik mij lusteloos of slap voel?

Meer water drinken. U kunt ook een  bouillonblokje oplossen in warm water en vervolgens opdrinken.

Wat zou ik het beste kunnen doen als ik enorme honger heb?

Meer water drinken en gaan bewegen en/of een bouillonblokje oplossen in warm water en vervolgens opdrinken.

Ik heb meer honger. Komt dat door de afslankboosters?

Nee, de natuurlijke afslankboosters hebben juist een hongerremmende werking en verminderen de trek in zoet omdat deze een gunstige werking hebben op de koolhydraatstofwisseling. Wellicht consumeert u teveel geraffineerde koolhydraten en houdt u zich niet goed aan de voedingsadviezen!

Ik heb moeite met de stoelgang, wat moet ik doen?

Meer groenten eten, witte ongesuikerde yoghurt gebruiken, ruim voldoende lauw water drinken en meer bewegen. Bij voorkeur buikspieroefeningen.

Ik moet binnenkort een nieuwe afslankadvieslijst ontvangen want ik ben al bijna 30 dagen bezig met de huidige. Hoe moet ik een nieuwe afslankadvieslijst aanvragen?

Een week voordat uw huidige afslankadvieslijst vervalt kunt u het online formulier op onze website weer invullen en bij opmerkingen aangeven dat u een vervolgafslankadvieslijst wenst.

U mag indien u dat wenst, ook GRATIS gebruik maken van de persoonlijke afslankbegeleiding van onze Europees gediplomeerde afslankspecialisten in onze kliniek.

U bent zonder afspraak welkom bij de afslankspecialisten van Constantin op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor alle adresdetails> ADRES

Ik heb mijn streefgewicht al bereikt. Hoe moet ik nu verder?

Het online formulier op onze website opnieuw invullen en bij opmerkingen aangeven dat u uw streefgewicht al heeft bereikt. U ontvangt vervolgens nieuwe instructies van onze afslankspecialisten.

Wat is het verschil tussen Dynamic Fat Burner, Grannur® , Leptoz® Gemberslank en Fatoff?

Dynamic Fat Burner, Leptoz® Gemberslank en Grannur® zijn de krachtigste natuurlijke afslankboosters. Deze werken nog beter in combinatie met Fatoff en hebben een positief synergetisch effect.

Welke afslankboosters werken het beste?

Dynamic Fat Burner, Leptoz® Gemberslank en Grannur® zijn de krachtigste natuurlijke afslankboosters. Deze werken echter nog beter/sneller in combinatie met Fatoff vanwege het positief synergetisch effect.

Word ik dikker als ik eenmaal ben afgevallen en stop?

Nee! Door te stoppen wordt u niet dikker! Integendeel, Duits klinisch onderzoek heeft aangetoond dat personen die langere tijd onze natuurlijke afslankboosters hebben gebruikt, na het stoppen minder aanleg hebben om dik te worden.

De mate van eventueel dikker worden na het stopzetten van het gebruik van de natuurlijke afslankboosters hangt ook af van uw voedingspatroon, de mate waarin u beweging heeft als ook andere factoren. Als u deze gezonde afslankboosters blijft gebruiken en onze afslankadviezen opvolgt is de kans om dikker te worden echter significant kleiner.

Mag ik volop kip of vis eten?

Ja, u mag kip en vis eten tot u een voldaan gevoel heeft, maar overdrijf niet. U mag deze klaarmaken zoals u dat zelfs wenst met de specerijen die op uw afslankadvieslijst staan. De meeste personen kiezen echter voor het klaarmaken in de oven. Scharrelkip en zeevis krijgen de voorkeur.

Waarom zijn de adviezen persoonsgericht?

Omdat bij een ieder verschillende factoren kunnen zorgen voor overgewicht en een persoonsgerichte aanpak effectiever is. Ook spelen persoonlijke gezondheidsparameters een rol.

Mag ik rijst, aardappelen of cassave eten?

Nee, u mag geen rijst, aardappelen of cassave eten. U mag alleen eten wat op uw afslankadvieslijst staat, niets anders.

Ik mag geen rijst, aardappelen of cassave eten. Maar is er een vervanging daarvoor?

U kunt alle groentesoorten die op uw afslankadvieslijst staan gebruiken als alternatief.

Mag ik pinda’s, walnoten of cashewnoten eten?

Nee, tenzij die op uw advieslijst staan aangegeven.

Krijg ik een beter resultaat als ik de afslankboosters combineer?

Ja! Het combineren van de afslankboosters zorgt voor een krachtiger synergetisch effect.

Waarom moet ik meer bewegen?

Voldoende dagelijkse beweging is erg gezond en voor ieder mens essentieel. Dagelijkse beweging heeft een erg gunstige invloed op de stofwisseling evenals de fysieke en mentale gesteldheid

Hoe effectief zijn de natuurlijke afslankboosters in combinatie met deze persoonsgerichte afslankadviezen?

Zeer effectief. Gerandomiseerd internationaal onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat deze afslankmethode het meest gezond en effectief is.

Is het beter om 2 maaltijden per dag te eten in plaats van 6 of meer?

Ja! Gerandomiseerd onderzoek heeft bewezen dat het veel gezonder is om 2 tot maximaal 3 maaltijden per dag te nuttigen en langere vastperioden, perioden waarin u alleen water drinkt, te creëren tussen de maaltijden.

Dit heeft een zeer gunstige invloed op verschillende gezondheidsparameters, in het bijzonder de glucosestofwisseling. Een gezonde glucosestofwisseling is een belangrijke factor binnen het afslankproces en werkt een gezond lichaam in de hand.

Is deze afslankmethode in combinatie met de afslankboosters van Constantin gezond?

Ja, zeer gezond. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat deze methode in combinatie met onze natuurlijke afslankboosters het meest gezond en effectief is.

Mag ik brood of beschuit eten?

Nee, u mag geen brood en beschuit eten. U mag alleen eten wat op uw afslankadvieslijst staat, niets anders.

Ik heb de laatste tijd meer honger. Komt dat door de afslankboosters?

Nee, dat kan niet komen door het gebruik van de natuurlijke afslankboosters! Integendeel, deze hebben juist een hongerremmende werking vanwege de gunstige werking op de koolhydraatstofwisseling. Wellicht gebruikt u teveel geraffineerde koolhydraten.

Pas de voedingsadviezen die u heeft ontvangen van onze afslankspecialisten correct toe!

Mijn huid ziet er nu gezonder uit. Komt dat door de afslankboosters?

Ja, de natuurlijke afslankboosters hebben behalve een positieve invloed op de slanke lijn, ook een zuiverende en voedende werking. De afslankboosters zijn boordevol speciale combinaties polyfenolen. Deze speciale gezonde combinatie geeft een boost aan het immuunsysteem, verhoogt het nitric oxide niveau en is ook effectief bij overgewicht, allergieën en huidklachten.

Wat kan ik doen om de huid van mijn buik strakker te krijgen?

De afslankboosters gebruiken in combinatie met de CGZK- behandeling bij Constantin.

Mag ik fruit eten?

Ja, maar alleen de fruitsoorten die staan aangegeven op uw voedingsadvieslijst en slechts in zeer beperkte mate. U mag geen andere fruitsoorten eten.

Zijn de natuurlijke afslankboosters gezond?

Ja, heel erg gezond. De natuurlijke afslankboosters van Constantin zijn boordevol speciale combinaties supergezonde polyfenolen en ook rijk aan diverse essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voorts geven de afslankboosters GEEN bijwerkingen en hebben GEEN interacties met andere middelen.

Aan mij is geadviseerd om een computerbril te gebruiken. Waarom?

Veel personen zijn in de avonduren actief met hun mobiele telefoon of computer. Deze apparatuur straalt blauw licht uit. Het licht heeft een negatieve invloed op de aanmaak van onder meer het hormoon melatonine.

Dit kan vervolgens een negatieve invloed hebben op de duur en kwaliteit van uw nachtrust en vervolgens uw hormoonbalans, gezondheid en het afslankproces. Klik op deze link voor meer informatie over de blauw licht filter bril.

Waarom mag ik wel witte ongesuikerde witte yoghurt gebruiken maar geen melk?

Witte yoghurt bevat minder lactose, koolhydraten en is rijk aan probiotica. Probiotica kunnen een positief effect hebben op de darmflora. Een gezonde darmflora werkt gunstig op de gezondheid, met name de weerstand evenals de spijsvertering, glucosestofwisseling en andere belangrijke gezondheidparamaters.

Waarom is het belangrijk dat ik voldoende slaap?

Voldoende slapen is essentieel voor de gezondheid. Uw hormoonhuishouding en andere gezondheidsfactoren worden zeer negatief beïnvloed bij acuut en chronisch slaapgebrek. Dit kan ook sterk van invloed zijn op uw afslankproces.

Mag ik mijn eieren bakken of moeten deze altijd gekookt worden?

U mag de eieren bakken of koken. U mag echter alleen de specerijen die op uw lijst staan gebruiken. De voorkeur gaat echter uit naar gekookte eieren.

Mag ik mijn kip en vlees gewoon bakken in de pan?

Ja, u mag uw eten bereiden op welke wijze u dat zelf wenst. U mag echter alleen de specerijen die op uw lijst staan gebruiken. De meeste personen kiezen echter voor bereiding van deze maaltijd in de oven.

Er staat kaas op mijn afslankadvieslijst. Moet het magere kaas zijn of maak dat niet uit?

U mag jonge, belegen of bij voorkeur oude kaas gebruiken indien dat op uw lijst staat. Let wel op de maximale hoeveelheid die per dag is toegestaan.

Op mijn afslankadvieslijst staat aangegeven dat ik yoghurt mag gebruiken. Mag het ook volle yoghurt zijn?

U mag witte ongesuikerde volle, halfvolle of magere yoghurt gebruiken.

Mag ik vruchtensappen drinken?

Nee! U mag alleen drinken wat op uw afslankadvieslijst staat, niets anders.

Er staat op mijn afslankadvieslijst dat ik een halve groene gekookte banaan mag. Hoe lang mag ik die koken?

Maximaal 1 minuut koken. Hoe langer u de groene banaan kookt, des te meer er resistant starches verloren gaan. 

Mag ik suiker en/of melk in mijn thee of koffie?

Nee! U mag alleen gebruiken wat op uw afslankadvieslijst staat, niets anders.

Is het ontbijt erg belangrijk?

Nee, de huidige wetenschap toont onomstotelijk  aan dat het ontbijt niet zo belangrijk is als voorheen werd gedacht.  Het is volgens nieuw onderzoek juist veel gezonder om langere vastperioden, perioden waarin u alleen water drinkt, in te lassen.

Mag ik ook andere voedingsmiddelen of dranken gebruiken die niet op mijn afslankadvieslijst staan?

Nee! U mag alleen gebruiken wat op uw afslankadvieslijst staat, niets anders.

Hoeveel flessen afslankbooster heb ik nodig om 10 kilo of meer gewicht kwijt te raken en hoe lang doe ik erover?

Het afslankproces verloopt bij elk mens erg verschillend. Onder meer de hormonale balans, het voedings- en bewegingspatroon, slaapritme, de stressbeheersing, leeftijd en andere factoren spelen daarbij ook een rol. Om die redenen zijn de resultaten bij een ieder sterk wisselend en kan hierover niet geprognosticeerd worden.

Mag ik 2 theelepels afslankbooster innemen in plaats van 1 theelepel om zo betere resultaten te behalen?

Ja, indien u dat wenst kunt u zonder bezwaar uw dagdosis verdubbelen en/of combineren. Inname kan voor, tijdens of na een maaltijd, tenzij de onze specialisten anders hebben voorgeschreven. U mag zelf bepalen welke maaltijd uw voorkeur krijgt.

Ik lees vaak in de media over de goede resultaten die worden bereikt met de LC- afslankmethode van Constantin. Wat houdt die in?

De LC- afslankmethode wordt door de zeer ervaren afslankspecialisten van Constantin voorgeschreven in combinatie met Leptoz® Gemberslank, Grannur®, Dynamic Fat Burner of Fatoff. Volgens internationaal wetenschappelijk gerandomiseerd onderzoek is deze methode de meest effectieve, makkelijke, snelle en gezonde om overtollig lichaamsvet kwijt te raken.

Ik gebruik medicijnen. Mag ik de afslankboosters gebruiken?

Ja, u mag deze zonder bezwaar gebruiken. De natuurlijke afslankboosters van Constantin zijn erg gezond, geven geen bijwerkingen en er zijn geen interacties met geneesmiddelen bekend.

Mag ik de afslankboosters gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding?

Ja, de afslankboosters zijn erg gezond. Er zijn bij gebruik van de natuurlijke afslankboosters van Constantin® conform de aangegeven dosering, 1 theelepel per dag, geen bijwerkingen of interacties gemeld.

Mijn bloeddruk is te hoog. Mag ik ook de afslankboosters gebruiken?

Ja, de afslankboosters zijn erg gezond, geven geen bijwerkingen en zijn ook geschikt voor personen met een verhoogde bloeddruk.

Ik ben diabetespatiënt. Mag ook ik de afslankboosters gebruiken?

Ja, de afslankboosters geven geen bijwerkingen, zijn erg gezond, bevatten per dagdosering weinig koolhydraten en zijn ook geschikt voor personen met diabetes mellitus.

Mag ik de afslankboosters ook per theelepel direct in de mond innemen zonder eerst op te lossen in een glas water?

Ja, dat mag. Echter is er sprake van een iets betere absorptie indien de afslankboosters eerst worden opgelost in een vol glas water.

Hoe groot mag de theelepel zijn die ik gebruik voor de afslankboosters?

U kunt een kleine theelepel met een inhoud van 2 mL gebruiken.

Ik ben niet dik, maar ik wil overgewicht of de aanmaak van overtollig vet voorkomen. Mag ik de afslankboosters ook ter preventie van overgewicht of vetzucht gebruiken?

Ja, de afslankboosters zijn ook ideaal voor personen die overgewicht of vetzucht willen voorkomen. U kunt dagelijks 1  theelepel  innemen.