Vragen en Antwoorden Afslankboosters Constantin


DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

1. Mag ik de natuurlijke afslankboosters van Constantin combineren?

Ja, u mag het gebruik van Leptoz® Gemberslank en Dynamic Fat Burner combineren. Hiermee behaalt u veel betere en snellere resultaten omdat er dan een positief synergetische werking ontstaat.

Ik merk dat ik mij nu veel gezonder voel! Hoe komt dat?

Leptoz® Gemberslank en Dynamic Fat Burner zitten boordevol speciale combinaties vruchtenpolyfenolen. Wetenschappelijk gerandomiseerd onderzoek heeft aangetoond dat deze een vitaliserende werking kunnen hebben.
De vruchtenpolyfenolen in deze afslankboosters geven bovendien ondersteuning aan het immuunsysteem en zijn zeer effectief bij overgewicht, allergieën, huidklachten en andere aandoeningen.

2. Ik merk dat ik minder honger krijg en ook mijn trek in zoet is verminderd. Komt dat door de afslankboosters?

Ja, Leptoz® Gemberslank en Dynamic Fat Burner hebben ook een hongerremmende werking en verminderen de trek in zoet omdat deze een gunstige werking hebben op de koolhydraatstofwisseling.

3. Wat zou ik het beste kunnen doen als ik enorme honger heb?

Meer water drinken en gaan bewegen en/of een bouillonblokje oplossen in warm water en vervolgens opdrinken.

weegschaal4. Ik heb mijn streefgewicht al bereikt. Kan ik Leptoz® Gemberslank en Dynamic Fat Burner door blijven gebruiken?

Ja, u mag deze afslankboosters door blijven gebruiken als u dat wenst.

5. Welke zijn momenteel de krachtigste natuurlijke afslankboosters?

Leptoz® Gemberslank en Dynamic Fat Burner zijn de krachtigste natuurlijke afslankboosters. Deze werken nog beter in combinatie met elkaar vanwege een positief synergetisch effect.

6. Word ik dikker als ik eenmaal ben afgevallen en stop?

Nee! Door te stoppen wordt u niet dikker! Integendeel, Duits klinisch onderzoek heeft aangetoond dat personen die langere tijd onze natuurlijke afslankboosters hebben gebruikt, na het stoppen minder aanleg hebben om dik te worden.

De mate van eventueel dikker worden na het stopzetten van het gebruik van de natuurlijke afslankboosters hangt ook af van uw voedingspatroon, de mate waarin u beweging heeft als ook andere factoren.

Als u deze gezonde afslankboosters blijft gebruiken en onze afslankadviezen opvolgt is de kans om dikker te worden echter significant kleiner.

kip7. Mag ik volop kip of vis eten?

Ja, u mag kip en vis eten tot u een voldaan gevoel heeft, maar overdrijf niet.

8. Krijg ik een beter resultaat als ik de afslankboosters combineer?

Ja!

9. Ik ben maar drie kilo afgevallen in twee weken terwijl ik zo mijn best doe. Ik had op meer gewichtsverlies gerekend. Wat is er aan de hand?

De mate waarin u lichaamsgewicht verliest tijdens het afslankproces is afhankelijk van verschillende factoren. Het gewicht van een persoon kan ook sterk fluctueren door de vochthuishoudingsbalans, waardoor er een vertekend beeld ontstaat.

De gewichtswisselingen kunnen variëren van 1 tot zelfs 8 kg, afhankelijk van de oorzaak.

Een voorbeeld is wanneer vrouwen menstrueren of de periode ervoor. Waterretentie, het veel meer vasthouden van vocht in het lichaam, wat een opgeblazen gevoel kan geven, is een veel voorkomend PMS- symptoom.

Dit verhoogt het lichaamsgewicht, maar niet het vetgehalte. Het treft 92 procent van de vrouwen rond de menstruatiefase. Rond de menstruatieperiode maakt het lichaam meer progesteron aan. Dit activeert het hormoon aldosteron, waardoor de nieren meer water en zout (natrium) vasthouden.

Ook mannen en vrouwen die te veel (zout) natrium en koolhydraten consumeren kunnen last krijgen van het overmatig vasthouden van water en daarmee lichaamsgewicht.

Een andere factor die kan zorgen voor een disbalans in de vochthuishouding is een tekort aan de mineralen kalium en magnesium.

Voorts kan uw lichaamsgewicht ook in verband staan met de toename van uw spiermassa. Dat is vooral het geval bij personen die meer gaan sporten, met name krachttraining.

Het lichaamsgewicht is dus slechts een indicator. Redelijke gewichtsfluctuaties geven niet altijd een betrouwbaar beeld over uw vetpercentage.

10. Waarom is het goed om meer te bewegen?

LopenVoldoende dagelijkse beweging en krachttraining zijn erg gezond en voor ieder mens essentieel. Dagelijkse beweging en regelmatig krachttraining hebben een erg gunstige invloed op de stofwisseling evenals de fysieke en mentale gesteldheid

11. Hoe effectief zijn de natuurlijke afslankboosters in combinatie met de afslankadviezen van Constantin?

Zeer effectief. Gerandomiseerd internationaal onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat de afslankmethode van Constantin het meest gezond en effectief is.

12. Is het beter om 3 maaltijden per dag te eten in plaats van 6 of meer?

Ja! Gerandomiseerd onderzoek heeft bewezen dat het veel gunstiger is voor het afslankproces om 3 maaltijden per dag te nuttigen en langere perioden van niet eten en alleen water drinken te creëren.

Dit heeft een zeer gunstige invloed op verschillende gezondheidsparameters, in het bijzonder de glucosestofwisseling. Een gezonde glucosestofwisseling is een belangrijke factor binnen het afslankproces en werkt een gezond lichaam in de hand.

Zorg wel voor het consumeren van voldoende volwaardige eiwitten bij elke maaltijd.

13. Is deze afslankmethode in combinatie met de afslankboosters van Constantin gezond?

Ja, zeer gezond. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat deze methode in combinatie met onze natuurlijke afslankboosters het meest gezond en effectief is.

14. Ik heb de laatste tijd meer honger. Komt dat door de afslankboosters?

Nee, dat kan niet komen door het gebruik van de natuurlijke afslankboosters! Integendeel, deze hebben juist een hongerremmende werking vanwege de gunstige werking op de koolhydraatstofwisseling. Wellicht gebruikt u teveel geraffineerde koolhydraten.

15. Mijn huid ziet er nu gezonder uit. Komt dat door de afslankboosters?

Vrouw gezicht mooiJa, de natuurlijke afslankboosters hebben behalve een positieve invloed op de slanke lijn, ook een zuiverende en voedende werking. De afslankboosters zijn boordevol speciale combinaties vruchtenpolyfenolen. Deze speciale gezonde combinatie geeft een boost aan het immuunsysteem en is ook effectief bij overgewicht, allergieën en huidklachten.

16. Zijn de natuurlijke afslankboosters gezond?

Ja, heel erg gezond. De natuurlijke afslankboosters van Constantin zijn boordevol speciale combinaties supergezonde vruchtenpolyfenolen en ook rijk aan diverse essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voorts geven de afslankboosters GEEN bijwerkingen en hebben GEEN interacties met andere middelen.

17. Aan mij werd geadviseerd om een computerbril te gebruiken. Waarom?

Veel personen zijn in de avonduren actief met hun mobiele telefoon of computer. Deze apparatuur straalt blauw licht uit. Het licht heeft een negatieve invloed op de aanmaak van onder meer het hormoon melatonine.

Dit kan vervolgens een negatieve invloed hebben op de duur en kwaliteit van uw nachtrust en vervolgens uw hormoonbalans, gezondheid en het afslankproces. Klik op deze LINK↗ voor meer informatie over de blauw licht filter bril.

18. Waarom is het belangrijk dat ik voldoende slaap?

Voldoende slapen is essentieel voor de gezondheid. Uw hormoonhuishouding en andere gezondheidsfactoren worden zeer negatief beïnvloed bij acuut en chronisch slaapgebrek. Dit kan ook sterk van invloed zijn op uw afslankproces.

19. Mag ik mijn eieren bakken of moeten deze altijd gekookt worden?

U mag de eieren bakken of koken. U mag echter alleen de specerijen die op uw lijst staan gebruiken. De voorkeur gaat echter uit naar gekookte eieren.

20. Mag ik mijn kip en vlees gewoon bakken in de pan?

Ja, u mag uw eten bereiden op welke wijze u dat zelf wenst. U mag echter alleen de specerijen die op uw lijst staan gebruiken. De meeste personen kiezen echter voor bereiding van deze maaltijd in de oven of voor stomen, welke ook de voorkeur krijgen van experts.

21. Mag ik yoghurt gebruiken?

YoghurtU mag witte ongesuikerde magere yoghurt gebruiken indien u dat wenst.

22. Mag ik vruchtensappen drinken?

Nee! De voorkeur gaat uit naar water.

23. Mag ik suiker en/of melk in mijn thee of koffie?

Nee!

24. Is het consumeren van voldoende eiwitten erg belangrijk?

Ja! Het is volgens nieuw onderzoek verstandig om bij elke maaltijd, indien u drie keer per dag eet, te zorgen voor voldoende volwaardige eiwitten. Deze zijn rijkelijk aanwezig in vlees, vis, kip en eieren.

25. Hoeveel flessen afslankbooster heb ik nodig om 10 kilo of meer gewicht kwijt te raken en hoe lang doe ik erover?

Het afslankproces verloopt bij elk mens erg verschillend. Onder meer de hormonale balans, het voedings- en bewegingspatroon, slaapritme, de stressbeheersing, leeftijd en andere factoren spelen daarbij ook een rol. Om die redenen zijn de resultaten bij een ieder sterk wisselend en kan hierover niet geprognosticeerd worden.

26. Mag ik 2 theelepels afslankbooster innemen in plaats van 1 theelepel om zo betere resultaten te behalen?

Ja, indien u dat wenst kunt u zonder bezwaar uw dagdosis verdubbelen en/of combineren. Inname kan na het ontbijt, de middagmaaltijd of avondmaaltijd. U mag zelf bepalen welk tijdstip uw voorkeur krijgt.

27. Ik lees vaak in de media over de goede resultaten die worden bereikt met de afslankmethode van Constantin. Wat houdt die in?

De afslankmethode wordt door de zeer ervaren afslankspecialisten van Constantin voorgeschreven in combinatie met Leptoz® Gemberslank en Dynamic Fat Burner.

Volgens internationaal wetenschappelijk gerandomiseerd onderzoek is deze methode de meest effectieve, makkelijke, snelle en gezonde om overtollig lichaamsvet kwijt te raken.

28. Ik gebruik medicijnen. Mag ik de afslankboosters gebruiken?

Ja, u mag deze zonder bezwaar gebruiken. De natuurlijke afslankboosters van Constantin zijn erg gezond, geven geen bijwerkingen en er zijn geen interacties met geneesmiddelen bekend.

29. Mijn bloeddruk is te hoog. Mag ik ook de afslankboosters gebruiken?

Ja, de afslankboosters zijn erg gezond, geven geen bijwerkingen en zijn ook geschikt voor personen met een verhoogde bloeddruk.

30. Ik ben diabetespatiënt. Mag ook ik de afslankboosters gebruiken?

Ja, de afslankboosters geven geen bijwerkingen, zijn erg gezond, bevatten per dagdosering weinig koolhydraten en zijn ook geschikt voor personen met diabetes mellitus.

31. Ik heb maagklachten. Mag ook ik de afslankboosters gebruiken?

Ja, de afslankboosters zijn ook geschikt voor personen met maagklachten en hebben een positief effect op de spijsvertering.

32. Mag ik de afslankboosters ook per theelepel direct in de mond innemen zonder eerst op te lossen in een glas water?

Ja, dat mag.

33. Hoe groot mag de theelepel zijn die ik gebruik voor de afslankboosters?

U kunt een kleine theelepel met een inhoud van 2 mL gebruiken.

34. Klopt het dat een flacon afslankbooster voldoende inhoud heeft voor 1 maand gebruik?

KalenderJa, de afslankboosters zijn verpakt in flacons met een inhoud van 60 mL. De dagdosering is 1 theelepel: inhoud van 2 mL. Een flacon is goed voor 30 dagen.

35. Hoe moet ik de afslankboosters bewaren na openen?

De afslankboosters moeten na het openen in de koelkast worden bewaard.

36. Ik ben niet dik, maar ik wil overgewicht of de aanmaak van overtollig vet voorkomen. Mag ik de afslankboosters ook ter preventie van overgewicht of vetzucht gebruiken?

Ja, de afslankboosters zijn ook ideaal voor personen die overgewicht of vetzucht willen voorkomen. U kunt dagelijks 1  theelepel  innemen.

37. Ik moet de laatste tijd vaker plassen. Kan dat komen door de afslankboosters?

PlassenJa, dat kan! Als een mens overtollig lichaamsvet verbrandt, worden deze atomen omgezet in CO2. Dat extra vocht verlaat het lichaam via urineren, de ontlasting en zweten.

38. Zijn de afslankboosters geschikt voor veganisten?

Ja, deze bevatten geen dierlijke bestanddelen en zijn ideaal voor veganisten.

39. Ik geef borstvoeding. Mag ik de afslankboosters van Constantin ook gebruiken?

De afslankboosters van Constantin zijn erg gezond en er zijn geen bijwerkingen bekend.

40. Is het raadzaam om aan krachttraining te doen?

Ja, krachttraining brengt veel voordelen met zich mee en wordt sterk aanbevolen door de Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke.