Vragen en antwoorden over THERA NATURA+ NACHTCRÈME

Thera Natura nachtcrème WAT IS THERA NATURA+ NACHTCRÈME?

THERA NATURA+ superieure nachtcrème is ontwikkeld door Duitse topexperts in samenwerking met één van ’s werelds beste verjongingsexperts, de Europeaan Jonathan Clarke.

Het dagelijks gebruik van deze zeer effectieve hypoallergene huidformule draagt bij aan een mooie en gezonde huid.

WAT IS DE WERKING VAN THERA NATURA+ NACHTCRÈME?

THERA NATURA+ NACHTCRÈME voedt en herstelt de huid en is ook zeer doeltreffend bij verschillende huidvlekken, rimpels, littekens, striae, acne en een onzuivere huid.

Deze probate Duitse hypoallergene formule beschermt bovendien uw huid doeltreffend tegen schadelijke invloeden.

IS THERA NATURA+ NACHTCRÈME RIJK AAN VITAMINEN ?

THERA NATURA+ NACHTCRÈME bevat een synergetische combinatie beschermende en voedende vitaminen, mineralen, sporenelementen en extra geconcentreerde vruchtenpolyfenolen.

THERA NATURA+ NACHTCRÈME is rijk aan vitamine C, E, menachinon, EOV, cafeïne, magnesium en een verscheidenheid aan extra geconcentreerde vruchtenpolyfenolen.

WAT IS DE WERKING VAN DE VRUCHTENPOLYFENOLEN IN THERA NATURA+ NACHTCRÈME ?

Talrijke wetenschappelijke onderzoekingen hebben aangetoond dat polyfenolen onze huidcellen beschermen tegen oxidatieve schade en onder meer het huidverouderingsproces vertragen.

De polyfenolen in THERA NATURA+ NACHTCRÈME bezitten bovendien verzorgende, ontstekingsremmende, anti- oxiderende en huidherstellende eigenschappen die kunnen worden benut voor de preventie en behandeling van verschillende huidaandoeningen.

WORDT THERA NATURA+ NACHTCRÈME AANBEVOLEN DOOR TOPEXPERTS?

THERA NATURA+ NACHTCRÈME wordt aanbevolen door dermatologen, homeopaten en één van ’s werelds beste verjongingsexperts, Jonathan Clarke.

IS THERA NATURA+ NACHTCRÈME THERA NATURA+ GESCHIKT VOOR ELK HUIDTYPE?

Ja, THERA NATURA+ NACHTCRÈME wordt door huidexperts geadviseerd aan personen met een gevoelige, droge, normale en vette huid.

Deze nachtcrème wordt steeds vaker aanbevolen voor het voeden, beschermen, herstellen en vitaliseren van de huid.

ZORGT THERA NATURA+ NACHTCRÈME OOK VOOR MEER COLLAGEENAANMAAK ?

Ja, het collageenproductieproces wordt door het dagelijks gebruik van THERA NATURA+ NACHTCRÈME op natuurlijke wijze ondersteunt.

Collageen verbetert de elasticiteit, stevigheid, doorbloeding en hydratatie van de huid. Het zorgt bovendien voor huidherstel en het reduceren en voorkomen van littekens.

KAN IK THERA NATURA+ NACHTCRÈME OOK INSMEREN OM MIJN SLAPPE HUID STEVIGER TE KRIJGEN ?

Ja, THERA NATURA+ NACHTCRÈME zorgt ook voor meer aanmaak van collageen. Collageen dient als één van de belangrijkste bouwstenen voor de huid en zorgt ervoor dat die niet of minder snel verslapt.

Collageen geeft de huid een jongere uitstraling, verbetert de elasticiteit, stevigheid, doorbloeding en hydratatie van de huid.

NA HOE LANG MERK IN RESULTAAT VAN THERA NATURA+ NACHTCRÈME ?

De positieve effecten zijn bij de meeste gebruikers al na een paar weken merkbaar. Echter kunnen de resultaten per persoon erg verschillen.

THERA NATURA+ NACHTCRÈME heeft een voedende, beschermende en verzorgende werking op de huid en zorgt voor een verbetering van de huidconditie.

WANNEER KAN IK THERA NATURA+ NACHTCRÈME INSMEREN ?

THERA NATURA+ NACHTCRÈME is ideaal voor gebruik in de avond en nacht.

HOE BEWAAR IK THERA NATURA+ NACHTCRÈME ?

THERA NATURA+ NACHTCRÈME kan het best op een koele donkere plek bewaard worden.

IS THERA NATURA+ NACHTCRÈME HYPOALLERGEEN ?

Ja, THERA NATURA+ is een hypoallergene nachtcrème.

HOE TE GEBRUIKEN?

Smeer elke avond of nacht een dunne laag THERA NATURA+ NACHTCRÈME op de gereinigde huid tot deze volledig is ingetrokken.