Argaltz afslankbehandeling verkleint kans op dikker worden bij te veel eten

Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat personen die vaak gebruik maken van de Argaltz behandeling, een significant lager risico lopen om dikker te worden wanneer ze te veel of verkeerd hebben gegeten.

Het onderzoek dat onder supervisie stond van de Europese topexpert op het gebied van afslanken en verjonging Jonathan Clarke, suggereert dat de nieuwe afslankbehandeling zorgt voor het omzetten van het ongezonde witte vetweefsel, naar het gezonde calorie verbrandende vetweefsel.

Volgens de Europese topexpert is deze behandeling om die reden, behalve voor dikke mensen met veel buikvet, ook ideaal voor allen die te veel hebben gegeten en het dikker worden willen voorkomen of beperken.

“Juist wanneer je te veel of verkeerd hebt gegeten is het raadzaam om desnoods 1 keer in de week de Argaltz behandeling te blijven doen”.

“Uiteraard is deze gezonde behandeling ook zeer aan te raden voor mensen met overtollig lichaamsvet op verschillende plekken. Het zorgt op langere termijn voor het versnellen van je metabolisme”.

“Door vaker Argaltz behandelingen te doen, creëer je als het ware een snellere stofwisseling – door de omzetting van wit vetweefsel naar bruin vetweefsel-  waardoor je minder aanleg hebt om dik te worden en bovendien sneller afslankt”, aldus Jonathan Clarke.

Een medewerker van Constantin, de enige kliniek in Suriname die Argaltz uitvoert, zegt dat deze momenteel de meest krachtige natuurlijke afslankbehandeling is.

Argaltz zorgt op de meest natuurlijke en efficiënte wijze voor een reductie van overtollig vet, het verstevigen van de huid en een snellere stofwisseling.

Lees HIER meer over het verschil tussen wit en bruin vetweefsel.

Klik HIER voor meer details over deze zeer succesvolle afslankbehandeling.