Testosteronmeting

DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Beste cliënt,

Uw online formulier is geanalyseerd door onze internationale topexperts.

Om u verder beter te kunnen adviseren is het van belang dat wij uw testosteronwaarde weten.

Wij adviseren u daarom uw testosteron te laten meten bij Mylab of Medilab. Dat kunt u doen op eigen instigatie. De kosten voor deze testosteron bloedtest bedragen bij Mylab  SRD en bij Medilab SRD

Verdere adviezen

U krijgt het advies om dagelijks 1 theelepel TOMBA® natuurlijke potentie/libido booster in te nemen. Dat mag op elk tijdstip van de dag, voor of na de maaltijd. Combineer dat met de 15 onderstaande adviezen voor duurzame verbetering van de mannelijke prestaties. Wenst u meer informatie over TOMBA® natuurlijke potentie/libido booster? Klik dan op deze link  INFORMATIE EN BESTELLEN TOMBA

Het doel van deze natuurlijke en zeer effectieve behandelstrategie is om op gezonde- en structurele wijze verbetering te brengen in de doorbloeding, hormoonbalans en gezondheid. Dit zorgt voor een significant krachtigere erectie, hoger libido en groter prestatievermogen. Het beste effect wordt bereikt na 12 weken.

Wenst u liever GRATIS persoonlijke begeleiding/uitleg van onze zeer ervaren internationaal gediplomeerde experts? Kom dan naar CONSTANTIN®. U bent welkom ZONDER AFSPRAAK van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur -15.00 uur. Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

Combineer de onderstaande adviezen met dagelijkse inname van 1 theelepel TOMBA® natuurlijke potentie/libido booster.

1. Zorg voor voldoende dagelijkse beweging. Bijvoorbeeld door elke dag minimaal 30 minuten intensief te lopen/wandelen, tuinieren of sporten. De voorkeur gaat uit naar intervaltraining en krachtsport, onder meer opdrukken, bankdrukken en squats.

Dit heeft een gunstig effect op negatieve stress. Krachttraining stimuleert bovendien de aanmaak van belangrijke hormonen, onder meer testosteron en heeft een positief effect op uw DHEA- niveau. Deze hormonen spelen een zeer belangrijke rol bij het krijgen van een goede erectie en hoger libido.

2. Zorg voor voldoende zonlicht. Ga dagelijks 10 tot 12 minuten met een ruim voldoende ontbloot lichaam in de zon. Indien u een erg donkere huidskleur heeft, mag u iets langer in de zon. Dit zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Dit heeft een zeer gunstige uitwerking op uw hormoonhuishouding en algehele gezondheid.

3. Vermijdt chronische stress en een hectisch leven. Overmatige stress heeft een zeer negatief effect op de hormoonbalans, gezondheid, erecties en het libido.

4.
Gebruik geen alcoholhoudende producten!

5. Rook niet! Roken is erg ongezond en heeft een desastreuze werking op uw bloedvatenstelsel. Roken vergroot de kans op het ontwikkelen van erectieklachten en andere gezondheidsproblemen!

6. Gebruik geen softdrugs, harddrugs of andere stimulerende middelen!

7. Zorg voor voldoende nachtrust, ongeveer 8 uren. Tijdens de nachtrust wordt het hormoon testosteron aangemaakt. Ga op geregelde tijden naar bed. Zorg ook voor een goed matras, kussen en voldoende koele luchtventilatie.

Let erop dat u volledig in het donker slaapt en alle apparatuur, ook uw mobiele telefoon, uitschakelt. Laadt uw mobiele telefoon niet op in uw slaapkamer tijdens het slapen. Probeer 2 uren vooraf aan het slapen niet meer op het scherm van uw mobiel te kijken of gebruik een speciale bril die blauw licht filtert. Klik op deze link voor meer informatie over de blauw licht filter bril.

8. Controleer regelmatig uw bloeddruk en suikerspiegel en zorg dat deze waarden gunstig zijn. Verhoogde waarden hebben een zeer negatieve invloed op de erectie en gezondheid. Indien nodig: laat u behandelen bij CONSTANTIN®. U bent ZONDER AFSPRAAK welkom in onze kliniek voor een GRATIS consult bij onze experts van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

9. Gebruik veel koudgeperste/extra vierge olijfolie en omega 3 vetzuren. Deze hebben een gunstige invloed op onder meer de bloedvaten en belangrijke parameters. Vermijdt het gebruik van andere oliesoorten zoals zonnebloemolie, sojaolie, canolaolie en transvetzuren. Eet ook voldoende volwaardige proteïnen, vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Ga naar CONSTANTIN® voor GRATIS additionele voedingsadviezen van onze ervaren experts. U bent zonder afspraak welkom voor een GRATIS consult van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

Gezonde vetten, zuren, proteïnen, vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn rijkelijk aanwezig in onder meer olijfolie, avocado, onbespoten groenten, kersen, citroen, knoflook, scharreleieren, scharrelkip, vette zeevis zoals sardien, haring en wilde zalm, amandelnoten, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten, kokosnoten en walnoten. Kies zoveel mogelijk voor natuurlijke, onbewerkte voeding en drank en vermijdt het gebruik van suikerhoudende producten. Stop of beperk het gebruik van alle gesuikerde frisdranken, vruchtensappen, koek, snoep, taart, en dergelijken! Drink bij voorkeur water.

10. Combineer TOMBA® met de GRATIS LIPOFIT behandeling bij CONSTANTIN® Klik hier voor meer informatie>LIPOFIT BEHANDELING

11. Overgewicht bij mannen, vooral een dikke buik, heeft een zeer negatief effect op de erectie, het libido, de hormoonhuishouding en gezondheid. Wetenschappelijk gerandomiseerd onderzoek heeft bewezen dat er sprake is van een verminderde doorbloeding in de zwellichamen van corpulente mannen evenals een lager testosteronniveau.

Laat uw overgewicht bij CONSTANTIN® behandelen. U bent zonder afspraak welkom voor een GRATIS consult bij onze zeer ervaren internationaal gediplomeerde afslankspecialisten van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES.

12. Vermijdt zoveel mogelijk het contact met Xeno- oestrogenen/ endocrine disrupting chemicals.

Elke dag worden wij omringd door steeds meer schadelijke chemische stoffen die ons lichaam binnenkomen via de huid, de longen en spijsvertering, dus voeding en drank.

Onder meer veel crèmes, bodylotions, deodorants, luchtverfrissers, geurkaarsen, douchegels, haarverf, shampoos, haarsprays,  schoonmaakmiddelen, verf, lijm, pesticiden, onkruidverdelgers zoals roundup, muskietenkaars, insectenspray en blikvoeding bevatten Xeno- oestrogenen.

Ook uitlaatgassen en gassen/stoffen die vrijkomen bij het verbranden van huisvuil evenals het roken van sigaretten hebben een slechte invloed op uw hormonen, bloedvaten en gezondheid. Deze hormoonverstorende stofjes hebben een zeer negatieve impact op de kwaliteit van erecties en de seksdrift. Vermijdt zoveel als mogelijk het contact met deze endocrine disrupting chemicals en kies voor natuurlijke alternatieven.

13. Gebruikt u medicijnen om uw bloeddruk te verlagen? Sommige medicijnen hebben een negatieve invloed op uw seksueel presteren, erectie en libido. Vooral plastabletten en bètablokkers  worden hiermee in verband gebracht. Bespreek met uw arts of u voortaan een ACE- remmer of ARB mag gebruiken om uw bloeddruk te behandelen. Deze hebben niet of nauwelijks invloed op erecties en het libido.

14. Zorg dagelijks voor ruim voldoende ontspanning. Het relaxen heeft een gunstig effect op verschillende hormonen alsook de algehele gezondheid. Doe vaker leuke dingen waarvan u weet dat ze een ontspannende werking op u hebben. Vermijdt een hectisch leven en kies voor een positieve mindset!

15. Psychosociale maatregelen

Verhoog uw erotisch repertoire, vermijdt te hoge verwachtingen en seksuele faalangst en voorkom overmatige prestatiedrang. Bespreek het probleem ook met uw partner en vraag haar geen prestatiedruk op u te leggen.

Klik ook op deze link voor> vaak gestelde vragen en antwoorden