Adviezen voor verbetering vruchtbaarheid mannen

DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Neem dagelijks 1 theelepel TOMBA® in. Dat mag op elk tijdstip van de dag. Combineer dat met de 15 onderstaande adviezen voor duurzame verbetering van de mannelijke vruchtbaarheid.

Wenst u GRATIS persoonlijke begeleiding van onze zeer ervaren internationaal gediplomeerde experts? Kom dan naar CONSTANTIN®. U bent ZONDER AFSPRAAK welkom in onze kliniek voor een GRATIS consult bij onze experts op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor ons adres en een routekaart> ADRES

1. Zorg voor voldoende dagelijkse beweging. Bijvoorbeeld door elke dag minimaal 30 minuten intensief te lopen/wandelen, tuinieren of sporten. De voorkeur gaat uit naar intervaltraining en krachtsport, onder meer opdrukken, bankdrukken en squats.

Dit heeft een gunstig effect op negatieve stress. Krachttraining stimuleert bovendien de aanmaak van belangrijke hormonen.

2. Zorg voor voldoende zonlicht. Ga dagelijks 10 tot 15 minuten met zoveel mogelijk ontbloot lichaam in de zon, tenzij gecontra indiceert. Dit zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Dit heeft een zeer gunstige uitwerking op uw hormoonhuishouding en algehele gezondheid.

3. Vermijdt chronische stress en een hectisch leven. Overmatige stress heeft een zeer negatief effect op de hormoonbalans en algehele gezondheid.

4. Gebruik geen alcoholhoudende producten!

5. Rook niet! Roken is erg ongezond en heeft een desastreuze werking op uw gezondheid en de kwaliteit van uw sperma.

6. Gebruik geen softdrugs, harddrugs of andere stimulerende middelen!

7. Zorg voor voldoende nachtrust, ongeveer 8 uren. Tijdens de nachtrust worden belangrijke hormonen aangemaakt. Ga op geregelde tijden naar bed. Zorg ook voor een goed matras, kussen en voldoende koele luchtventilatie.

Let erop dat u volledig in het donker slaapt en alle apparatuur, ook uw mobiele telefoon, uitschakelt. Laadt uw mobiele telefoon niet op in uw slaapkamer tijdens het slapen.

Probeer 2 uren vooraf aan het slapen niet meer op het scherm van uw mobiel te kijken of gebruik een speciale bril die blauw licht filtert. Klik op deze link voor meer informatie over de blauw licht filter bril.

8. Controleer regelmatig uw bloeddruk en suikerspiegel en zorg dat deze waarden gunstig zijn. Verhoogde waarden hebben een zeer negatieve invloed op uw gezondheid. Indien nodig: laat u behandelen bij CONSTANTIN®.

U bent ZONDER AFSPRAAK welkom in onze kliniek voor een GRATIS consult bij onze experts op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op deze link voor ons adres en een routekaart> ADRES

9. Gebruik veel koudgeperste/extra vierge olijfolie en omega 3 vetzuren. Deze hebben een gunstige invloed op de gezondheid. Vermijdt het gebruik van andere oliesoorten zoals zonnebloemolie, sojaolie, canolaolie en transvetzuren. Eet ook voldoende volwaardige proteïnen, vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Ga naar CONSTANTIN® voor GRATIS additionele voedingsadviezen van onze ervaren experts. U bent ZONDER AFSPRAAK welkom in onze kliniek voor een GRATIS consult bij onze experts op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor ons adres en een routekaart> ADRES

Gezonde vetten, zuren, proteïnen, vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn rijkelijk aanwezig in onder meer olijfolie extra vierge, avocado, onbespoten groenten, kersen, citroen, knoflook, scharreleieren, scharrelkip, vette zeevis zoals sardien, haring en wilde zalm, amandelnoten, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten, kokosnoten en walnoten.

Kies zoveel mogelijk voor natuurlijke, onbewerkte voeding en drank en vermijdt het gebruik van suikerhoudende producten. Stop het gebruik van alle gesuikerde frisdranken, vruchtensappen, koek, snoep en dergelijken! Drink water in plaats van gesuikerde frisdranken.

10. Overgewicht bij mannen, vooral een dikke buik, heeft een zeer negatief effect op de hormoonhuishouding en gezondheid.

Laat uw overgewicht bij CONSTANTIN® behandelen. U bent ZONDER AFSPRAAK welkom in onze kliniek voor een GRATIS consult bij onze experts op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur. Klik op de volgende link voor ons adres en een routekaart> ADRES

11. Vermijdt zoveel mogelijk het contact met Endocrine Disrupting Chemicals (EDC’s).

Elke dag worden wij omringd door steeds meer schadelijke chemische stoffen die ons lichaam binnenkomen via de huid, de longen en spijsvertering, dus voeding en drank.

Onder meer veel crèmes, bodylotions, deodorants, luchtverfrissers, geurkaarsen, douchegels, haarverf, shampoos, haarsprays,  schoonmaakmiddelen, verf, lijm, pesticiden, onkruidverdelgers zoals roundup, muskietenkaars, insectenspray en blikvoeding bevatten Xeno- oestrogenen.

Ook uitlaatgassen en gassen/stoffen die vrijkomen bij het verbranden van huisvuil evenals het roken van sigaretten hebben een slechte invloed op uw hormonen, bloedvaten en gezondheid. Deze hormoonverstorende stofjes hebben een zeer negatieve impact op de hormoonhuishouding. Vermijdt zoveel als mogelijk het contact met deze endocrine disrupting chemicals en kies voor natuurlijke alternatieven. Klik op deze link voor meer details aangaande EDC’s.

12. Zorg dagelijks voor ruim voldoende ontspanning. Het relaxen heeft een gunstig effect op verschillende hormonen alsook de algehele gezondheid. Doe vaker leuke dingen waarvan u weet dat ze een ontspannende werking op u hebben. Vermijdt een hectisch leven en kies voor een positieve mindset.

13. Gebruik dagelijks vitamine C tabletten. Minstens 2x daags 500 mg.

14. Gebruik dagelijks zink citraat capsules, 30 mg per dag.

15. Zit dagelijks 10 minuten in een koud bad met water. Gebruik ijsblokjes om de temperatuur van het water te verlagen. Dit heeft een gunstige invloed op de kwaliteit van uw sperma.

U mag TOMBA®  dagelijks innemen op elk gewenst tijdstip in combinatie met vitamine C en het mineraal zink.

Klik ook op de volgende link voor> vaak gestelde vragen en antwoorden