Categorieën
Gezondheid

Dikke mensen slanken af met Gemberslank, zeggen Duitse experts

Een Duits onderzoek heeft aangetoond dat dikke personen veel baat hebben bij het gebruik van het natuurlijke afslankmiddel Leptoz® Gemberslank.

De Europese onderzoekers gaven 17 corpulente vrouwen tussen de 18 en 69 jaar, over een periode van een half jaar, dagelijks 1 dosis Leptoz® Gemberslank. Een andere even grote groep vrouwen in dezelfde leeftijdscategorie kreeg een placebo toegediend.

Daarnaast kregen beide groepen dezelfde voedingsmiddelen en hoeveelheden voorgeschreven.
Tussentijds en aan het einde van de proefperiode bleken diverse parameters significant te verschillen.

De gebruikers van Leptoz® Gemberslank bleken aan het slot van het onderzoek gemiddeld 34 procent meer gewicht te hebben verloren. Bovendien hadden ze al in een eerder stadium een voldaan gevoel en waren energieker. Ook bleek het natuurlijke afslankmiddel een gunstig effect te hebben op het LDL- cholesterolgehalte.

“Wij zien bij onze cliënten die afslanken steeds weer de snelle en gunstige werking. Onze voedingsvoorschriften in combinatie met meer beweging en Leptoz® Gemberslank blijken bijzonder effectief te zijn”.

“Niet alleen dit laatste onderzoek toont dat onomstotelijk aan, ook de voorgaande laten zien dat dikke personen sneller vermageren met Leptoz® Gemberslank ”, aldus een afslankspecialist van Constantin.