Categorieën
Nieuws

Heb je te veel gegeten? Topexpert geeft advies

Een merendeel personen eet over het algemeen te veel en kiest bovendien voor dikmakende voeding en drank.
Dit heeft vaak al heel snel overgewicht en een dikke buik tot gevolg.
De Europese top afslank- en verjongingsexpert Jonathan Clarke adviseert mensen die aanleg hebben om dik te worden om in dit soort gevallen dagelijks 1 kleine theelepel van de nieuwe afslankformule Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG in te nemen.
 
Volgens de topexpert zorgt Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG voor een betere spijsvertering en optimalere koolhydraatstofwisseling.
Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG bevat significant meer van het zeer gezonde en effectieve zingibain.

Zingibain heeft samen met de andere speciaal samengestelde natuurlijke nutriënten in Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG een synergetische werking.

Volgens gerandomiseerde onderzoekingen zorgt de speciaal geselecteerde zingibain, die hoog gedoseerd is in de nieuwe formule Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG, samen met de andere nutriënten voor een vermindering van een opgeblazen buik.

De kans op dikker worden na te veel of verkeerd te hebben gegeten wordt significant verkleind.

Bovendien zorgt deze nieuwe afslankformule voor een betere opname van belangrijke voedingsstoffen en het verbranden van calorieën.

De verschillende andere werkzame en speciaal op elkaar afgestemde kruiden, vitaminen, mineralen, sporenelementen en polyfenolen in Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG  hebben bovendien ook een afslankende, voedende, zuiverende, slijmoplossende, ontspannende en vitaliserende werking.

Dat is ook de reden dat Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG  behalve voor het afslanken, nu ook steeds vaker met veel succes door homeopaten en artsen wordt voorgeschreven bij andere klachten zoals maag – en darmproblemen, lusteloosheid, menstruatiepijnen, impotentie, huidklachten, haaruitval, migraine en een lage weerstand.

Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG heeft een breed werkingsspectrum en zorgt behalve voor een slanker lichaam, een plattere buik, ook voor meer vitaliteit en een betere gezondheid.

Wenst u te bestellen en thuis laten bezorgen? Klik hier voor de bestelpagina of bel naar 8914140 / 454682

Klik hier om meteen via Whatsapp te bestellen

Bekijk ook Vaak gestelde vragen