Categorieën
Nieuws

Mijn man was bijna impotent, mijn huwelijk leed daaronder

“Nog geen 3 jaren nadat ik was getrouwd, kreeg mijn man steeds meer klachten op seksueel gebied”.

“Het begon met steeds minder liefdesaandacht voor mij, wat op een gegeven moment zo erg werd dat ik mij eraan begon te ergeren. Het hebben van sensueel contact werd steeds minder, wat vaak grote ruzies veroorzaakte”.

“Ook viel het mij op dat hij tijdens de schaarse keren waarbij hij intiem wilde zijn, helemaal niet goed meer kon presteren”.

Zijn geslachtsdeel kwam niet goed en lang genoeg in erectie en kon hij mij niet meer optimaal bevredigen”, vertelt  de Nederlandse Monique, die sinds kort in Commewijne woont.

“Als jonge vrouw van 27 jaar was dat zeer frustrerend voor mij. Mijn man die maar 11 jaren ouder is dan ik, was langzaam maar zeker impotent aan het worden”.

Volgens Monique lukte het haar echtgenoot niet lang daarna helemaal niet meer om een normale erectie te krijgen.

“Hij kon gewoon niet meer en het werd een seksloze periode voor mij als jonge vrouw. Hij had ook gewoon geen zin meer om de liefde met mij te bedrijven”.

“Mijn huwelijk leed eronder, want ik kwam steeds vaker in de verleiding om geslachtsgemeenschap te hebben met andere mannen”.

“Dat hij zowat impotent was, maakte mijn huwelijk bijna kapot want zo wilde ik niet verder leven met deze man. Ik kwam toen veel tekort”, vertelt ze geëmotioneerd.

De toentertijd radeloze vrouw kreeg van een vriendin de informatie om de hulp in te roepen van de Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke. Hij adviseerde het koppel om het probleem op natuurlijke wijze op te lossen.

Onder meer het dagelijks innemen van slechts 1 theelepeltje van het populaire en gezonde natuurmiddel TOMBA in combinatie met LIPOFIT- behandelingen bij Constantin werd door de Europese topexpert geadviseerd.

“Mijn man heeft de adviezen opgevolgd en ik kan niets anders zeggen dan: Fantastisch! Al na ongeveer een half jaar gebruik van TOMBA is mijn man helemaal veranderd”.

“Alles van hem werkt nu veel beter, zelfs beter dan toen ik hem pas leerde kennen. Ons liefdesleven is weer helemaal in orde. Ook ik gebruik TOMBA tonicum op advies van de experts, maar dan om mij beter te voelen”.

TOMBA heeft mijn leven en dat van mijn man zeer positief veranderd. Geweldig en wij zijn nog gelukkig getrouwd”, aldus Monique tot slot.

Klik HIER voor meer informatie over TOMBA natuurlijke potentiebooster.