Categorieën
Nieuws

Nieuwe formule afslankmiddel zorgt voor plattere buik

NIEUWE KRACHTIGERE FORMULE

Veel personen met een dikke buik blijken zichtbaar baat te hebben bij de nieuwe formule EXTRA KRACHTIGE Leptoz® Gemberslank afslankbooster.

Een Duits klinisch onderzoek heeft eerder al aangetoond dat de verbranding van overtollig lichaamsvet, in het bijzonder buikvet, wordt gestimuleerd door het dagelijks gebruik van dit gezonde, natuurlijke en krachtig afslankmiddel.

De Europese afslankspecialist en verjongingsexpert Jonathan Clarke die samen met Duitse homeopaten Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG heeft ontwikkeld, zegt dat deze nieuwe formule ook een gunstig effect heeft op een opgeblazen bolle buik.

“De nieuwe Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG bevat significant meer van het zeer gezonde en effectieve zingibain”.

“Zingibain heeft samen met de andere speciaal samengestelde natuurlijke nutriënten in Leptoz® Gemberslank een synergetische werking en een bijzonder gunstige invloed op de spijsvertering”.

“Bovendien zorgt deze afslankformule voor een betere opname van belangrijke voedingsstoffen en het verbranden van calorieën”.

“Volgens gerandomiseerde onderzoekingen reduceert de speciaal geselecteerde zingibain, die hoog gedoseerd is in de nieuwe formule Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG, een opgeblazen buik”, stelt de Europese topexpert.

De verschillende andere werkzame en speciaal op elkaar afgestemde kruiden, vitaminen, mineralen, sporenelementen en polyfenolen in Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG  hebben volgens Jonathan Clarke bovendien ook een afslankende, voedende, zuiverende, slijmoplossende, ontspannende en vitaliserende werking.

Dat is ook de reden dat Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG  behalve voor het afslanken, nu ook steeds vaker met veel succes door homeopaten en artsen wordt voorgeschreven bij andere klachten zoals maag – en darmproblemen, lusteloosheid, menstruatiepijnen, impotentie, huidklachten, haaruitval, migraine en een lage weerstand.

Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG heeft een breed werkingsspectrum en zorgt behalve voor een slanker lichaam, een plattere buik, ook voor meer vitaliteit.

PRODUCTINFORMATIE EN BESTELLEN

Leptoz® Gemberslank NORMALE STERKTE, inhoud: 60 mL, maandkuur, 1 theelepel per dag, prijs: SRD 120,- per flacon.

Leptoz® Gemberslank EXTRA KRACHTIG, NIEUWE FORMULE, inhoud: 60 mL, maandkuur, 1 theelepel per dag, prijs: SRD 150,- per flacon.

Wenst u te bestellen en thuis laten bezorgen? Klik hier voor de bestelpagina of bel naar 8914140 / 454682

Klik hier om meteen via Whatsapp te bestellen

Bekijk ook Vaak gestelde vragen

U bent uiteraard ook welkom in in onze kliniek.

CONSTANTIN®
INTERNATIONAL MULTI – AWARD WINNING FOUNDATION
DR. CONSTANTIN IS THE FOUNDER OF THE AMERICAN HOMEOPATHY

Adres: Butaanstraat 4, Tourtonne 5, Paramaribo – Suriname

Telefoon: 454682 / 8914140
Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 08.00 uur – 15.00 uur
E-mail: [email protected]
Website: https://www.constantinfoundation.org/