Categorieën
Nieuws

Surinamers met pijnklachten beter en sneller geholpen met natuurlijke behandeling

BRON/OVERGENOMEN: GFC NIEUWS

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE– “Voor mij gelukkig geen pijnstillers meer. Het is niet meer nodig want mijn pijnklachten zijn nu veel minder sinds ik met deze nieuwe behandeling ben begonnen.

Ik kon nauwelijks goed lopen door de hevige  pijn in mijn knieën, maar nu gaat het echt vele stukken beter. Voor mij is dit meer dan een fantastisch resultaat”, vertelt Gerda uit Paramaribo.

De vrouw had jarenlang pijnen aan de nek, schouders en knieën en heeft gebruik gemaakt van de DLPA- behandeling uit Duitsland, die nu ook in Suriname met veel succes wordt uitgevoerd.

“Ook mijn man was onder behandeling voor zijn rugpijnen en ook hij is erg positief gestemd over de resultaten. Ik kies liever voor deze natuurlijke DLPA- behandeling. Het voordeel is dat die zeer goed werkt en bovendien voor elke Surinamer betaalbaar is gemaakt”, legt ze uit aan GFC Nieuws.

De DLPA- behandeling wordt in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat 4 in Tourtonne 5 in Paramaribo (454682 / 8914140) uitgevoerd, en duurt een uur per behandeling.

De nieuwe natuurlijke behandeling uit Duitsland, blijkt volgens internationaal onderzoek bijzonder goed te helpen bij pijnklachten en andersoortige problemen van de nek, schouders, rug, knieën, heupen, benen, armen, polsen, voeten of stijve spieren en gewrichten.

Maar ook hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, stress, menstruatieklachten, verlammingen, tintelingen, aan suikerziekte gerelateerde klachten, lusteloosheid, snurken, impotentie en andere klachten kunnen goed behandeld worden met DLPA.

Volgens verscheidene ervaren experts is het raadzaam om bij chronische klachten liever gebruik te maken van natuurlijke behandelmethoden in plaats van pijnstillers.

Het voordeel is dat het een 100 procent natuurlijke behandeling is die veelal de klachten helemaal wegneemt of sterk doet verminderen.

Een Europees gediplomeerde expert van Constantin laat verder aan GFC Nieuws weten dat in Suriname steeds vaker personen kiezen voor de natuurlijke DLPA- behandeling uit Duitsland. Veel van hen kunnen na de natuurlijke behandelingen, door een sterke vermindering van de klachten, veel beter functioneren.

“De DLPA – behandeling is momenteel ’s werelds beste en gezondste methode om diverse lichamelijke klachten op natuurlijke wijze weg te nemen of verminderen. Talrijke internationale onderzoekingen hebben dat onomstotelijk aangetoond”, is de uitleg.

EFFECTIEF BIJ VERSCHILLENDE KLACHTEN

Volgens onderzoekingen is de DLPA – natuurbehandeling bijzonder effectief bij het reduceren van de volgende klachten: hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, suikerziekte(in combinatie met voedings- en bewegingsadviezen), menstruatieklachten, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, impotentie, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid, snurken en stress.