Categorieën
Nieuws

Prestaties vrouwen in slaapkamer gaan achteruit bij te weinig diepe slaap

Dat een chronisch gebrek aan goede kwaliteit slaap ernstige gevolgen heeft voor de gezondheid en levensvreugde van vrouwen, maar ook mannen, is algemeen bekend.

Maar dat een slechte nachtrust ook nare consequenties kan hebben voor de performance van vrouwen in de slaapkamer is bij veel personen nog onbekend. Ook de beleving van het liefdesspel, het plezier, kan eronder lijden.

Experts die met het natuurmiddel TOMBA vrouwen en mannen in Suriname met dergelijke problemen met veel succes helpen, vertellen aan de GFC gezondheidsredactie dat veel personen het belang van voldoende, maar vooral een diepe slaap, fase 4 en de REM- slaapfase, onderschatten.

“Bij de vrouwen en mannen die wij helpen focussen wij behalve op het gebruik van TOMBA, ook op de kwaliteit van de slaap. Wij weten dat er veel betere resultaten worden bereikt bij vrouwen en mannen indien zij ook onze speciale slaapadviezen opvolgen”.

“De slaaphygiëne moet niet worden onderschat”, aldus de deskundigen.

Recent toonden internationale researchers na het bestuderen van 3.400 vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 53 jaar aan, dat een slechte slaapkwaliteit in samenhang met andere factoren, in verband staat met een groter risico op seksuele disfunctie bij vrouwen.

Bron: GFC NIEUWS