Categorieën
Nieuws

Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Het afslanksysteem dat in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat in het noorden van Paramaribo wordt toegepast, helpt veel sneller en makkelijker om af te slanken in vergelijking met andere afslankmethoden.

Het is daarnaast veel gezonder en heeft een gunstigere invloed op het LDL- en HDL cholesterolgehalte en triglyceriden niveau.

Dat is de uitkomst van één van de langste en grootste Amerikaans- Israëlische studies naar verschillende afslankmethoden.

Bovendien mag er voldoende en lekker worden gegeten. Personen die willen afslanken hoeven in principe dus geen honger te hebben, wat door veel gebruikers als zeer prettig wordt ervaren.

De resultaten zijn gepubliceerd in het zeer gerespecteerde medisch vakblad “The New England Journal Of Medicine”. Volgens de onderzoekers heeft deze afslankmethode, die behalve in het buitenland ook bij Constantin wordt voorgeschreven, bovendien veel gezondheidsvoordelen.

Recentelijk toonden professoren van Stanford University in Californië in een vergelijkbare maar kortere studie al aan dat de LC methode heel gezond en meest doeltreffend is.

Bovendien zijn er 23 Evidence–based Internationale studies van de afgelopen jaren geanalyseerd, waarbij onomstotelijk is aangetoond dat dit afslanksysteem het meest effectief, makkelijk en gezond is.

Volgens professor Cristopher Gardner van Stanford, mag er voldoende gegeten worden in tegenstelling tot andere systemen. Dit verklaart ook gedeeltelijk het grote succes. In ons land wordt het LC afslanksysteem frequent voorgeschreven door de Europees gediplomeerde afslankspecialisten van Constantin.

Volgens een internationaal gediplomeerde gewichtsexpert van Constantin zijn de resultaten van dit grote universitaire afslankonderzoek overduidelijk en veelzeggend.

“Deze afslankmethode passen wij van Constantin ook dagelijks toe en is in combinatie met Fatoff, Gemberslank, Dynamic Fat Burner of Grannur veruit de beste”.

“Er is simpelweg geen betere manier om af te slanken. Deze en alle andere grote wetenschappelijke studies tonen dat telkens weer aan”, aldus de Europees gediplomeerde afslankexpert van Constantin waar deze succesvolle afslankmethode wordt aangeboden aan de gemeenschap.

Ook een medische specialist zegt vanuit Nederland aan GFC Nieuws, weer verheugd te zijn met de uitkomsten van deze internationale wetenschappelijke onderzoeken.

Europese top afslank- en verjongingsexperts laten aan GFC Nieuws weten dat deze methode van afslanken veruit de beste, makkelijkste, snelste en bovenal gezondste is. Talrijke gerandomiseerde studies hebben dat aangetoond.

“Steeds weer wordt door gedegen universitair onderzoek bevestigd dat de afslankmethode die in Suriname alleen bij Constantin wordt voorgeschreven, het beste, snelste en gezondste resultaat oplevert. Vooral omdat je voldoende en lekker mag eten.

In combinatie met Fatoff, Gemberslank, Dynamic Fat Burner of Grannur zie ik zeer mooie resultaten bij personen die willen afslanken”, aldus een ervaren afslankspecialist van Constantin.

Bron: GFC NIEUWS