Categorieën
Nieuws

Hering ontvangt hoge onderscheiding consumentenbond

 

TIMES of SURINAME
Dinsdag 15 december 2009

HERING ONTVANGT HOGE ONDERSCHEIDING CONSUMENTENBOND

De eigenaar van de Constantin Foundation, Geor Hering, heeft deze week een onderscheiding van de Surinaamse consumentenbond in ontvangst genomen. De speciale onderscheiding werd aan Constantin toegekend vanwege hun verschillende sociale projecten die ten goede komen aan de Surinaamse gemeenschap. De consumentenbond is van mening is dat Constantin kan worden aangemerkt als meest efficiënte en innovatieve organisatie qua sociale projecten.

Bovendien werd Constantin gewaardeerd als meest klantvriendelijke organisatie van 2009. De uitreiking vond plaats op het hoofdkwartier van Constantin te Paramaribo. Volgens Hering is deze belangrijke award een enorme stimulans om door te gaan met het goede werk.

Hering: “ Ik ben heel blij met deze onderscheiding. Het geeft aan dat veel personen en instanties mijn inzet goed waarderen. Ik ben nu al bijna een decennium in Suriname bezig met verschillende mega sociale projecten en het geeft mij veel voldoening”. De afgelopen jaren kreeg Constantin ook al meerdere hoge nationale en internationale onderscheidingen voor haar sociale projecten. Ondermeer van de World health organization.